Risaco
Image default
Woning en Tuin

Terras op je eigen dak, ook in Amsterdam

Als u in de binnenstad van Amsterdam woont, dan is er een grote kans dat u geen tuin heeft. Dit is voor veel mensen een gemis. Het is prettig om een plekje voor uzelf te hebben waar u lekker buiten kunt zitten om te genieten van de zon, te lezen, gezellig te eten of een drankje te doen. Verhuizen naar een huis met een tuin is vaak een te grote stap, en daarbij geniet u waarschijnlijk van het stadse leven. Daarom biedt een dakterras Amsterdam in deze gevallen de perfecte oplossing. U hoeft dan niet te kiezen!

Daktuin Amsterdam

Een dakterras kunt u naar wens inrichten met mooie loungemeubelen, verlichting of bloembakken. Maar misschien wilt u juist liever iets meer groen om u heen. In dat geval sluit een daktuin Amsterdam wellicht beter aan bij uw wensen. Een daktuin biedt vele mogelijkheden voor het plaatsen van verschillende soorten beplanting. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u meteen het milieu een handje helpt. Groen op het dak zorgt voor een betere afvoer van het regenwater en het vangt fijnstof in de stad op, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Genoeg redenen dus om een mooie daktuin aan te laten leggen.

Kewodak inschakelen

De aanleg van een dakterras of daktuin vergt specialistische kennis. Uw dak moet geschikt gemaakt worden om een bepaald gewicht te kunnen dragen en om veilig op te kunnen lopen. Hier weet het team van Kewodak alles van. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken, kunnen wij voor u een daktuin of dakterras aanleggen waar u jarenlang plezier van heeft. We kunnen u vertellen welke planten geschikt zijn voor op het dak en adviseren over de inrichting van uw tuin of terras. Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanleggen van uw eigen daktuin of terras.

http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor deze ervaren hovenier uit de gemeente Bergen op Zoom

Leegstandswetverhuur: Koopwoningen Verhuren!

Het belang van goede sloten