Risaco
Woningen

Hét adres voor al uw sloten

Staat u er wel eens bij stil hoeveel sloten u om u heen heeft? Kastdeursloten, raamsloten, binnendeur sluitwerk, kelderslot, fietsslot, kluisslot, poortslot, autoslot, scooterslot, bootslot, aanhangerslot, hangslot, cilinderslot, kettingslot etc. We houden onze spulletjes graag veilig achter slot en grendel. Mocht er iets mis zijn met een van uw sloten, welk slot dan ook, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat Jackey Slotenmakers.nl u kan helpen met reparatie, ontsluiting of vervanging van het slot in kwestie.

Oud én nieuw

Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van sloten, nieuw én oud. Wel fijn als u in een monumentaal pand woont met een verouderd slot dat niet meer werkt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakmensen uw slot repareren en weer gangbaar maken, óf dat ze er alles aan zullen doen om een passend vervangend slot te leveren. Een hypermodern slot hoort natuurlijk niet op een monumentale deur!

In alle prijsklassen

Op het internet wordt er een enorme hoeveelheid sloten aangeboden. We raden u toch af om zomaar op het internet een slot te kopen. U wilt er immers zeker van zijn dat uw spullen goed beveiligd worden. Hier kunt u niet zeker van zijn als u een anoniem slot uit China laat komen. Een slot moet wel op uw deur passen, en moet ook bij uw kozijnen passen. Het zou jammer zijn als uw slot direct de prullenbak in kan. Laat u liever adviseren door een erkende slotenspecialist over welk slot op welke deur past. Er zijn sloten verkrijgbaar in diverse prijsklassen, dus het hoeft u echt niet veel geld te kosten!

Betrouwbaarheid verzekerd

Nog een voordeel: aanschaf van uw slot bij slotenspecialist Groningen verzekert u van een klinkende garantie. Mocht er binnen de garantietermijn iets mis zijn met uw slot dan wordt uw slot geheel kosteloos gerepareerd of vervangen.