Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Letselschade advocaat in Den Haag

Mensen die een letselschade advocaat in Den Haag of omgeving zoeken, kunnen zich melden bij Thomas van Dijk. Advocaat van Dijk heeft ervaring met zaken waarbij sprake is van arbeidsongevallen, medische fouten en verkeersongelukken.

Team van specialisten

Voor de benodigde expertise en kennis, werkt Thomas samen met arbeidsdeskundigen en Arbospecialisten. Daarnaast maakt hij gebruik van de kennis van medisch adviseurs en actuarieel rekenaars. Laatstgenoemden houden zich bezig met het bepalen en berekenen van financiële risico’s.

Het voordeel van dit uitgebreide netwerk van Thomas van Dijk is dat u als cliënt gelijk een heel team specialisten tot uw beschikking heeft. Hoe ingewikkeld uw zaak ook is, Van Dijk en zijn mensen zullen een en ander tot een goed eind brengen. Als u in de omgeving Den Haag, Gouda, Zoetermeer woont, ben u van harte welkom bij letselschade advocaat Van Dijk. 

LSA advocaat

Als u kiest voor een LSA advocaat, weet u zeker dat u de goede weg wordt gewezen. LSA is de vereniging van letselschade advocaten in ons land. Thomas van Dijk is bij LSA aangesloten. Voor hem en andere LSA-aangesloten advocaten geldt:

  • ze hebben een universitaire studie Rechten gevolgd;
  • ze werken al minstens 5 jaar als advocaat;
  • ze volgen de specialisatieopleiding Personenschade of hebben deze inmiddels afgerond;
  • ze werken aantoonbaar in de niche van letselschade (concreet: 500 uur per jaar of meer);
  • ze volgen het letselschaderecht op de voet;
  • ze worden regelmatig officieel getoetst door LSA.
https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/