Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfsauto verzekeren met een bedrijfsautoverzekering

Wat voor dekking past het beste bij u? Dit is een slimme vraag om uzelf te stellen als u een bedrijfsauto gaat verzekeren met een bedrijfsautoverzekering. De juiste verzekering kiest u bij Poliscounter. Deze sluit u makkelijk af op de website. In enkele minuten vergelijkt u de aanbieders van de verzekeringen met elkaar. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten die vrij is van btw. Profiteert u binnenkort ook van een scherpe premie? Bekijk vandaag nog het gevarieerde aanbod aan verzekeringen en sluit de verzekering naar wens eenvoudig en snel af.

Profiteer van unieke extra’s als u kiest voor een bedrijfsautoverzekering

Wist u dat u bij Poliscounter profiteert van unieke extra’s? Denk hierbij aan een no-claim korting tot 80%. Een speciaal kortingsarrangement. Binnen vijf minuten een voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfsautoverzekering. En een voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de verzekering of als aparte dekking. Dit zijn slechts enkele unieke extra’s waar u van profiteert. Benieuwd naar het volledige pakket? Neem gerust eens contact op en ontdek alle mogelijkheden die er voor u zijn. De bedrijfsauto is ook mogelijk voor jonge bestuurders! Na aanvraag heeft u binnen twee werkdagen de polis van uw bedrijfsautoverzekering in huis. U ontvangt de bevestiging per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens de aanvraag.

Kies voor een van de aanvullende verzekeringen op uw bedrijfsautoverzekering

Wist u dat Poliscounter ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bedrijfsautoverzekering heeft? Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Wat dit u biedt? Het vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Heeft u geschikte aanvullende verzekeringen gevonden? Deze sluit u gemakkelijk online af. Ook kunt u de bedrijfsautoverzekering makkelijk overzetten naar een andere bedrijfsauto als u de auto vervangt. Uw bedrijfsautoverzekering loopt in dat geval naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Kortom: een bedrijfsautoverzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service ontvangt u bij Poliscounter.

Gerelateerde artikelen

Een mooie vergaderlocatie met overnachting in Mill

Bespaar tijd en kosten met een dozensluitmachine

Letselschade advocaat in Den Haag