Risaco
Image default
Industrie

Laat uw aluminium gieten door een specialist

Voor het laten gieten van aluminium schakelt u natuurlijk een specialist in. Zo’n specialist op het gebied van aluminium gieten is Perla Alucast. Dit bedrijf gebruikt verschillende technieken wanneer ze een aluminium product gaan gieten. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld de volgende technieken: coquille gieten, lage druk gieten en hoge druk gieten (spuitgieten). Wanneer u deze specialist inschakelt houden ze rekening met de belangrijkste gieteigenschappen die een rol kunnen spelen in uw gietproces. Ze beoordelen uw productontwerp en houden met alle mogelijke factoren rekening. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de experts van dit bedrijf de juiste gietmethode gebruiken voor uw aluminium product. Doordat ze het aluminium in verschillende legeringen gieten, kunnen ze kosten besparen. Daarom bespreken ze van te voren uw wensen over de sterkte, hardheid, hittebestendigheid en corrosieweerstand van uw gietproduct.

Laat uw gietaluminium lassen voor een uitstekende afwerking

Dit bedrijf is een expert op het gebied van gietaluminium lassen en vervaardigen. U schakelt ze dan ook in voor al uw werkzaamheden met betrekking tot gietwerk. In de verschillende fabrieken van deze specialist, staan alle benodigdheden om uw project naar wens af te ronden. Het gietaluminium wordt op deskundige wijze ontbraamd en aangietingen en ontluchtingen worden professioneel verwijderd door de experts. Vervolgens wordt het gietaluminium indien gewenst voor u gelast. Dit geeft de mogelijkheid om andere delen die niet van aluminium zijn eraan te lassen, zoals kunststof en staal.

Schakel de expertise van deze specialist in

Bent u geïnteresseerd in de uitstekende dienstverlening van deze professionele gieterij? Neem dan direct contact op met deze specialisten. U bereikt hen via de contactgegevens op de website. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en horen graag wat uw wensen zijn voor uw aluminium product. Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf en neem direct en vrijblijvend contact met ze op.

Gerelateerde artikelen

Schaf een thermokoppel aan voor uw gasgestookt toestel

Een sterk product op de markt brengen dankzij dit ontwerpbureau

Bij deze specialist koopt u altijd het juiste magneetventiel voor uw werkzaamheden