Risaco
Image default
Onderwijs

Creatieve lessen en projecten voor het basisonderwijs

Twintig jaar ervaring

Als je op zoek bent naar creatieve workshop bij jou op school, die volledig aansluiten bij de leefwereld van jouw leerlingen en waar de energie gegarandeerd van afspat, dán ben je bij Grote Broer aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk al sinds 2001 creatieve lessen voor het basisonderwijs . Dat betekent dat we al meer dan twintig jaar ervaring hebben! Daar staan we zelf ook weleens van te kijken hoor: we hebben namelijk zo veel plezier in wat we doen, dat de jaren voorbij vliegen zonder dat we het doorhebben. Maar die jarenlange ervaring betaalt zich natuurlijk wel terug. Zo zien we ons netwerk van gedreven professionals met de dag groeien en zijn we inmiddels al op zo veel scholen door heel Nederland geweest, dat niks ons meer verrast.

All-in package

We doen ook veel meer dan alleen maar organiseren. Dat komt ook een beetje doordat we het niet kunnen laten: we vinden het veel te leuk om scholen te adviseren over welke culturele en kunstzinnige activiteiten het beste invulling geven aan de behoefte van hun leerlingen. En welke activiteiten het beste aansluiten bij de rest van het curriculum natuurlijk. Bovendien vinden we het leuk om scholen volledig te ontzorgen. Dat betekent dat wij de voorbereidingen trekken en dat jij op de dag zelf niks hoeft te doen. Behalve de deur voor ons openmaken natuurlijk!

Van alle markten thuis

Omdat kunst en cultuur altijd in beweging zijn, zitten wij ook nooit stil. We zijn doorlopend bezig met het verbeteren van ons bestaande aanbod en het ontwikkelen van nieuwe lessen en projecten. Zo zorgen we ervoor dat we niet ingehaald worden door de actualiteit. Wie met jonge kinderen werkt, moet nou eenmaal bij de tijd blijven! Daarom volgen wij met ons aanbod altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale media en technische kunst. Uiteraard zonder de klassiekers te verwaarlozen. Je kunt bij ons dus ook nog steeds terecht voor een spetterend muziekproject, theaterlessen of een workshop beeldende kunst.

https://www.grotebroer.nl