Risaco
Image default
Onderwijs

Cultuurdag: iedereen met een dikke glimlach weer naar huis

Alles uit de kast

Bij Kleinkunstig hebben we zo veel verschillende kunst- en cultuurworkshops voor middelbare scholieren, dat we het wel eens zonde vinden om er maar één te geven. Er is immers zo veel moois te beleven! Daarom is het organiseren van een cultuurdag een van de dingen die wij het liefste doen. We mogen dan namelijk alles uit de kast halen en een super gevarieerd aanbod van culturele en kunstzinnige activiteiten neerzetten. Leuker dan dat wordt het niet!

Wat gebeurt er tijdens een cultuurdag?

Een cultuurdag is een dag waarop leerlingen kennis kunnen maken met de meest uiteenlopende culturele en kunstzinnige activiteiten. De hele dag door zijn er workshops. Leerlingen kiezen van tevoren zelf welke workshops ze willen volgen. Hiervoor kunnen ze zich vooraf inschrijven. We zorgen dat er in elke categorie iets te beleven is. Zo kan er in het ene lokaal gedanst worden, in het andere lokaal geknutseld en zijn we in de aula bezig met een workshop theatersport, upcycling, virtual reality of rappen. Alles is mogelijk!

Wij regelen alles

Wij vinden het belangrijk dat een cultuurdag voor iedereen leuk is. Voor de leerlingen, maar ook voor de docenten. Daarom nemen wij de volledige organisatie uit handen. Wij zorgen voor de workshopdocenten, alle materialen en maken ook het online inschrijven in orde. Natuurlijk zorgen wij voor een helder draaiboek. Zo weet je als docent precies waar je aan toe bent en kun jij op de dag zelf zorgeloos rondkijken en genieten van de vrolijkheid en de energie die in alle hoeken en gaten van de school hangt.

Super veel opties

Iedere school is anders en dus organiseren wij ook nooit twee keer precies dezelfde cultuurdag. Het samenstellen van het programma gaat dan ook volledig in overleg. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je specifieke wensen hebt of dat je wilt dat het programma van de cultuurdag aansluit bij een bepaald lesprogramma dat jullie volgen: dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij staan voor een cultuurdag die iedereen met een dikke glimlach naar huis laat gaan. Ook de docenten!

https://www.kleinkunstig.nl