Risaco
Image default
Onderwijs

Dit examenbureau verzorgt het hele afnametraject

Wanneer u veilig en betrouwbaar een examenafname wilt laten verzorgen, zit u bij Eureka Examens helemaal goed. Dit gespecialiseerde examenbureau verzorgt namelijk voor u het gehele afnametraject! Denk hierbij aan MBO-examens voor bijvoorbeeld de vakken rekenen, Engels en Nederlands. Wilt u hiervoor centrale examens laten afnemen, dan ontzorgen zij u volledig. Zo stellen zij facilitaire voorzieningen beschikbaar, zoals professionele examenlocaties en bekwame surveillanten. Het is mogelijk om de examens af te nemen op één van de examenlocaties, die u op verschillende plekken in Nederland vindt.

 

Kies voor digitaal toetsen

Hedendaags kiezen steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders voor digitaal toetsen. Maar waarom is dit handig? Deze vorm van examineren wordt voornamelijk gekozen omdat het flexibel, veilig en efficiënt is. Eureka Examens biedt daarbij zeer veilige examen software aan waarmee de vragen op creatieve wijze naar voren worden gebracht. Qua vraagtypen zijn meerkeuze, open, hotspotvragen, sorteervragen en cases mogelijk. Kies ervoor om iedereen dezelfde digitale toetsen te laten maken of laat per categorie een willekeurige vraag tonen. Door iedereen een andere toets aan te bieden, reduceert u de kans op fraude aanzienlijk. Maak papieren overbodig door te kiezen voor het digitaal toetsen van de materie en hanteer hiermee een snelle en efficiënte werkmethode.

 

Altijd een examenlocatie bij u in de buurt

Wilt u graag het afnametraject laten verzorgen door dit examenbureau? Dit onafhankelijk examenbureau beschikt over een eigen landelijk dekkend netwerk van aangename uniforme examenlocaties, welke zorgvuldig zijn uitgekozen en ingericht. Deze locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Door de flexibele openingstijden is het zelfs mogelijk om in de avonden of in het weekend een examen af te leggen. Voor vragen over de dienstverlening neemt u eenvoudig contact op. De werknemers van dit professionele examenbureau denken graag met u mee over het faciliteren van het examenproces en het inzetten van digitaal toetsen. 

Gerelateerde artikelen

Creatieve lessen en projecten voor het basisonderwijs

Cultuurdag: iedereen met een dikke glimlach weer naar huis