Risaco

Een arbeidsdeskundig onderzoek iets voor uw organisatie?

Het is een dienst die nog maar zelden gebruikt wordt, het arbeidsdeskundig onderzoek, voor veel bedrijven is het een waardevolle dienst, echter zijn maar weinig bedrijven zich hiervan bewust. Natuurlijk, het is een flinke investering en dan moet je nog maar zien wat het uiteindelijk aan rendement oplevert. Een arbeidsdeskundig onderzoek is bij veel verschillende vraagstukken of problemen toepasbaar, het is erg gericht op de persoon, de werknemer. Adxpert is een bedrijf waar deskundige consultant werken die al jaren arbeidsdeskundig onderzoek doen bij veel bedrijven in uiteenlopende branches en van verschillende groottes.

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek?

Arbeidsdeskundig onderzoek is iets wat veel gebruikt wordt bij heel veel verschillende problemen binnen organisaties, vaak bij problemen die bij de werknemers liggen. Tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek worden interviews gehouden met veel werknemers, de resultaten van deze interviews worden geanalyseerd, op basis hiervan wordt uw organisatie geadviseerd over hoe het probleem op te lossen is en vaak krijgt u ook hulp bij het proces van oplossen. Arbeidsdeskundig onderzoek wordt veel gebruikt als werknemers niet op de juiste functie zitten doordat er een gebrek aan competenties is bij de werknemer of dat deze zich niet thuis voelt op zijn/haar plek. Bij Adxpert is een arbeidsdeskundig onderzoek al binnen vijf werkdagen klaar, hierom komt het niet voor dat in de tijd dat het onderzoek plaatsvindt er dingen veranderen en het resultaat niet meer klopt.

Meer weten over arbeidsdeskundig onderzoek?

Arbeidsdeskundig onderzoek is een onderwerp waarover u door een professional geïnformeerd moet worden, niet door een blogger die hier eigenlijk helemaal geen verstand van heeft. Hierom is het de beste optie om meer informatie te verkrijgen bij een medewerker van Adxpert, deze mensen zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Zo kunnen deze mensen bekijken of het voor uw organisatie relevant is om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten doen. Adxpert is op kantooruren telefonisch bereikbaar, op uw mails krijgt u binnen twee werkdagen antwoord, verder staat er veel informatie op de website van Adxpert, ook staan hier de contactgegevens. De eerste stap is dus om even te kijken op website.