Risaco
Image default
Auto

Gelijk Geslaagd een goed idee!

Je autotheorie in Rotterdam halen doe je natuurlijk bij Gelijk Geslaagd. De manier van lesgeven is uniek en zeer efficiënt. In slechts één dag wordt alle lesstof je op een slimme manier bijgebracht en doe je het auto theorie examen bij het CBR.

Vroege start

De dag begint vroeg, om 07.00 uur om precies te zijn. Je wordt persoonlijk ontvangen door de docent en tijdens de uitleg krijg je natuurlijk koffie en/of thee. Je maakt kennis met de belangrijkste verkeersregels en -borden. Ook wordt je voorbereid op strikvragen, want die zitten er iedere keer wel tussen. Punten waar de focus op liggen zijn onder meer: actuele wetten en regels, het leren herkennen van gevaar, verkeersinzicht en veelvoorkomende risico’s. Om alle info te kunnen onthouden, krijg je een aantal ezelsbruggetjes. En omdat je kennis helemaal fris is -je doet ten slotte dezelfde middag examen- kun je er echt van uitgaan dat je slaagt. Wist je dat er bij Gelijk Geslaagd al zeker 15.000 leerlingen hun theoriecertificaat hebben gehaald. 

Binnen 1 dag slagen

Als jij in één keer wilt slagen voor je autotheorie, dan zit je dus goed bij Gelijk Geslaagd. Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen. Zo zijn er 13 vragen over het herkennen van gevaar en in totaal 35 vragen over risico’s, wetten en verkeersregels/inzicht. Voor komende lesdagen check je de website. Per dag kun je zien of er nog plek is. Inschrijven gaat super eenvoudig. Klik op het blauwe blokje met ‘aanmelden’ naast de datum van jouw voorkeur. Vul de gegevens in en klik op aanmelden. De kosten bedragen op dit moment €89. Inbegrepen zijn de les-ochtend, een voedzaam en gezond lunchpakket, het vervoer naar de examenlocatie en jouw reservering bij het CBR. Het examen zelf bedraagt €31 en dat kun je nog apart afrekenen. Heb je een vraag, bel dan een van deze nummers: 085-401 87 34 / 06 27 65 41 36. Mail je liever? Het mailadres is info @ gelijkgeslaagd. nl

Gerelateerde artikelen

Autobedrijf Bennekom gezocht

Gemakkelijk een taxi vinden van en naar Rotterdam Airport

Auto kopen in Groningen