Risaco
Image default
Auto

Zakelijk leasen als ZZP-er

Als ZZP-er heb je een hoop vrijheden, maar daar tegenover staan een hoop verantwoordelijkheden. Gezien steeds meer mensen de keuze maken om iets voor zichzelf te beginnen, worden ook de mogelijkheden die je hebt als zelfstandige een stuk uitgebreider. Zo kun je tegenwoordig je financiële zaken uitbesteden, aanspraak maken op subsidiepotjes om bijvoorbeeld deel te nemen aan opleidingen of cursussen en kun je van gemakken gebruik maken waarvan je voorheen wellicht dacht dat deze alleen besteed zijn aan grotere bedrijven. Een van deze zaken is zakelijk leasen.

Zakelijk leasen

De kans bestaat dat je stad en land afstruint om je zakelijke netwerk te vergroten. Van klant, naar leverancier, via een koffietentje om wat dringende zaken op je laptop af te handelen, weer door naar huis om vervolgens de kids uit school te halen, en misschien nog even langs de supermarkt te rijden voor een paar kleine boodschapjes. Wanneer je zoveel tijd doorbrengt in de auto, is het niet verwonderlijk dat je je auto gaat zien als je tweede huis. Het is dan ook prettig wanneer ook je mobiele stulpje een omgeving biedt die aanspreekt, comfortabel is en van alle gemakken voorzien.

Wie gaat dat betalen?

Zeker wanneer je nog niet zo lang op weg bent met je eigen onderneming, lijkt een dergelijke auto wellicht nog mijlenver weg. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Heb je weleens nagedacht over zakelijk leasen? Ook als zzp-er bestaan er mogelijkheden om een auto op de zaak te rijden, zelfs wanneer je beschikt over een fluctuerend inkomen. Zakelijk leasen zzp kan een oplossing zijn voor startende ondernemers en wordt in verschillende vormen aangeboden. Het is alleen even zaak om uit te vogelen welke vorm van zakelijk leasen zzp het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede en betrouwbare autogarage Hengelo

Dit wilt u te weten tijdens het auto import traject

Autoraces zijn niet niks