Risaco
Image default
Bedrijven

Babyshower? Maak een cupcake in mooie vormpjes

Wil je cupcakes maken voor je babyshower of voor de babyshower van een vriendin? Doe dat dan in cupcake vormpjes die passen bij het thema van je babyshower. Er zijn hier allerlei mogelijkheden voor die het feest nog specialer maken. Online kun je veel verschillende ideeën opdoen. Welke vormpjes of versiering passen het beste bij jouw babyshower. Het is altijd leuk om een thema voor je babyshower te kiezen. Zo kun je bijpassende versiering in huis halen en de cupcake vormpjes er ook op aanpassen.  

Feestelijke cupcake vormpjes en versiering

Als je veel dingen zelf regelt, hoef je niet veel uit te geven. Je kunt dure catering bestellen, maar je kunt ook zelf aan de slag met de hapjes. Een van de dingen die vaak gemaakt worden bij babyshowers zijn cupcakes. En het is natuurlijk hartstikke leuk om deze cupcakes in feestelijke vormpjes te maken. Bij Daily Style kun je cupcake vormpjes en versiering bestellen die passen bij het thema van je je babyshower. Er zijn gouden en zilveren cupcake vormpjes, maar ook roze en blauwe met witte stippen of witte cupcake vormpjes. Genoeg keuze dus om lekkere cakejes in te bakken.

Ideeën voor een leuke babyshower

Bij het organiseren van een babyshower is vooral de versiering belangrijk. Je kunt kiezen voor mooie slingers in het thema van je babyshower. Of koop mooie folieballonnen en stickers. Wil je je richten op super leuke cupcakes? Dan kun je ook bij Daily Style terecht. Je kunt bijvoorbeeld normale cupcakes bakken en dan vormpjes uitsteken in roze of blauw fondant. Er zijn speciale uitsteekvormpjes verkrijgbaar zoals een kinderwagen, een hobbelpaardje en een drinkfles. En hier kan je dan weer bijpassende cupcake vormpjes bij bestellen. Ook een hele eenvoudige maar leuke cupcake voor een babyshower is een cupcake versierd met muisjes. Het is een leuk alternatief voor beschuit met muisjes. Als je nog niet weet of het een meisjes of jongen wordt, kun je roze en blauwe muisjes door elkaar gebruiken. Een super vrolijk en lekker hapje voor jou en je babyshower gasten.