Risaco
Image default
Bedrijven

Professionele horecalampen. Werkplaatsverlichting.

Armaturen die speciaal voor kantooromgevingen zijn ontworpen. Led Design Holland koopt ze voor u in en hangt ze op.

In kantooromgevingen is het belangrijk te zorgen voor sfeervol licht. De werknemers brengen er een groot deel van hun tijd door. De lampen moeten precies genoeg licht afgeven, zodat de mensen hun werk in alle rust goed kunnen doen. Drie modellen die we tegenwoordig veel zien op kantoor zijn:

  • led panelen;
  • downlighters;
  • Lucevaria.

Op www.leddesignholland.nl lezen over het LED panel PRO het volgende: “Kwalitatieve LED panelen, uitermate geschikt als verlichting op kantoor. Past naadloos in een systeemplafond. Diverse varianten beschikbaar.” Over de LED Downlight Giro meldt het Led Design Holland team: “Deze LED downlight is voorzien van Philips Fortimo DLM flex Gen2 module met hoog rendement. Mooie LED inbouwverlichting voor op kantoor.” Tot slot wat belangrijke info over de Lucevaria: “Trendy kantoorverlichting, hangend te gebruiken of als opbouwverlichting. Diverse uitvoeringen mogelijk. Ook te combineren met LED spots.”

Op het gebied van bedrijfshal verlichting, ook industriële verlichting genoemd, hebben de experts van Led Design Holland veel ervaring. Aan de hand van een lichtplan wordt bepaald welke leds geschikt zijn. Lampen die veel gebruikt worden, zijn de volgende:

  • het sterke, spatwaterdichte Tri-Proof LED armatuur voor vochtige ruimten als garages en schuren;
  • de in bestaande lichtlijnen inpasbare en met DALI te combineren LED Line-Refix;
  • het LED Pro High-Bay armatuur voor op grote hoogte, kan geleverd worden met een daglicht- en / of bewegingssensor.

In de branche van hotels, restaurants en cafés is licht van essentieel belang. Welke lamp passend is, hangt af van het doel. Zo hangen in de eetzaal sfeerlampen en is de keuken uitgerust met functioneel licht. We noemen drie populaire armaturen en beginnen met de  Meteora tracklight. Dit is een flexibele 3-fase, standaard Triac dimbare railspot van aluminium. De lamp is keurig afgewerkt met een poedercoating. Vergelijkbaar is de Meteora S tracklight. Deze komt volledig tot zijn recht in kleine zaaltjes. De frameless Moon II cardanische inbouwspots zijn netjes weg te werken in het plafond. De twee spots kunnen gedraaid en gekanteld worden.

https://www.leddesignholland.nl/