Risaco
Image default
Bedrijven

Deze producten heeft u nodig om wateroverlast te voorkomen

Wateroverlast voorkomen: iedereen wilt dat. Toch onderneemt niet iedereen actie, waardoor het vroeg of laat toch kan gebeuren. Wilt u makkelijk wateroverlast voorkomen in uw huis? Dat gaat heel eenvoudig. Veel van de producten van Advanced Sealing Technology (AST) worden gemaakt door Amerikaanse en Europese specialisten, zoals Hallite. AST heeft echter ook een groot aantal eigen producten in het assortiment, die in diverse hardheden en samenstellingen leverbaar zijn. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Heeft u waterschade ontdekt in uw huis? Dat is vervelend, maar in veel gevallen ook eenvoudig te voorkomen. Advanced Sealing Technology (AST) is de specialist op het gebied van anti-overstromingsartikelen. Dit zijn standaard afdichtingen, maar de experts ontwikkelen ook afdichtingssystemen op maat. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo pakt u het risico op wateroverlast aan.

Afdichtingen van de beste kwaliteit om wateroverlast te voorkomen

Een lekkage is een vervelende ontdekking. Vooral wanneer het vocht uw inboedel beschadigd heeft. De afdichtingen en glijlagers van Advanced Sealing Technology (AST) zijn van de beste kwaliteit en van goed aangeschreven merken als Hallite. Zij maken al jarenlang verschillende soorten afdichtingen voor hydraulische en pneumatische pompen. Hiermee wordt wateroverlast in deze pompen voorkomen, zodat deze het overtollige water op een goede manier kunnen wegpompen. Deze afdichtingen werden in het verleden vooral ingezet om maatwerkoplossingen te bieden, maar tegenwoordig heeft Hallite een standaard programma afdichtingen gemaakt, met een breed scala aan materialen en modellen. Deze materialen zijn uitgebracht in de Armorlene lijn. Deze producten worden volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard gemaakt, maar toch kunnen de producten voor een gunstige prijs worden aangeboden.