Risaco
Image default
Bedrijven

Dymo labeletiketten bestel je eenvoudig online

Dymo labeletiketten bestel je bij DymoStore©. De Dymo LabelWriter print de labels uit door middel van een direct thermisch afdrukproces. Hierdoor zullen de labels nooit meet vlekkerig tonen. Dit afdrukproces scheelt ook kosten, want je hoeft geen dure inkt- en tonerpatronen meer aan te schaffen. Tijdens het afdrukproces wordt er namelijk geen inkt en toner gebruikt. De tekst op de Dymo labeletiketten is daarom altijd mooi en duidelijk zwart.

Maak een keuze uit diverse soorten labeletiketten

Als je mooie labels wilt maken voor pakketten en andere soorten post, dan kies je voor Dymo labeletiketten. Door het unieke afdrukproces van deze etiketten kun je altijd rekenen op een helder label voor jezelf en je klanten. De labels zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, namelijk:

  • Adresetiketten voor pakketten en poststukken
  • Naametiketten
  • Duurzame pakketlabels

Ook kies je voor extra brede etiketten, etiketten met een kleeflaag of juist etiketten die lijmvrij zijn. Daarnaast profiteer je van meerdere voordelen. Zo zijn de etiketten als rol verpakt, zodat je eenvoudig en snel 1 of juist 100 etiketten print. Ook zullen de Dymo labeletiketten niet storen, waardoor de indeling van de etiketten optimaal blijft. Dit betekent ook dat je minder afval produceert, wat dan weer goed is voor het milieu.

Plaats je bestelling vandaag nog, dan heb je deze morgen in huis

Zo zie je, naar wat voor label je ook zoekt, in het uitgebreide assortiment van deze specialisten vind je wat je nodig hebt. Zowel particulieren als bedrijven bestellen de Dymo labeletiketten en alle andere kantoorartikelen die deze specialisten aanbieden zeer eenvoudig via de website. Je plaatst je bestelling online en je kiest zelf de gewenste betaalmethode; je rekent af via iDEAL of via een factuur. Indien je de bestelling vóór 17.00 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Zo heb je de labels snel in huis!

https://www.dymostore.nl/