Risaco
Image default
Bedrijven

Makkelijk bereikbare loods huren in Roosendaal

Roosendaal ligt op een handige locatie tussen twee van de grootste commerciële havens in de wereld: de haven van Antwerpen en de haven van Rotterdam. Bent u op zoek naar een veilige opslagplaats voor uw goederen voor of nadat ze worden verscheept? Dan is het een goed idee om een loods te huren bij De Wit Opslag in Roosendaal. Dit bedrijf biedt al verschillende decennia externa opslagmogelijkheden voor bedrijven. Hiervoor beschikken ze over verschillende loodsen waar uw bedrijf ruimte kan huren voor de opslag van uw goederen. Handig, nietwaar? Zo hoeft u hiervoor zelf geen lood of andere faciliteit te bouwen.

Welke loods wilt u huren in Roosendaal?

U heeft besloten dat u een loods wilt huren in Roosendaal om uw goederen te bewaren voor u ze verscheept in de haven van Rotterdam of de haven van Antwerpen. Dan stelt zich de volgende vraag: hoeveel ruimte wilt u huren? Bij De Wit Opslag heeft u verschillende mogelijkheden. Een eerste optie is dat u zes aparte loodsen huurt van 600 m2 of kiest u voor twee loodsen van 750 m2? Heeft u nog meer ruimte nodige? Huur dan een grote loods van 5200 m2 met kantoorruimte en laaddok. De laatste optie is een loods van 500 m2 met werkplaats en kantoorruimte.

Een loods huren in Roosendaal doet u bij de specialist in opslag

Voordelig een loods huren doet u bij gespecialiseerd bedrijf De Wit Opslag in Roosendaal. Ongeacht waarvoor u de ruimte wilt huren of hoeveel ruimte, bij dit bedrijf vindt u zonder twijfel de beste mogelijkheid voor uw onderneming. Het bedrijf heeft namelijk 12.000 m2 beschikbare opslagruimte. Het merendeel van deze oppervlakte is geïsoleerd en dus ook geschikt voor de geconditioneerde opslag van uw goederen. Het bedrijf beschikt verder over de nodige kennis om u bij te staan met het laden en lossen van uw containers. Aarzel dus niet om contact met het bedrijf op te nemen als u een loods wilt huren in Roosendaal.