Risaco
Image default
Bedrijven

Roep het vintage gevoel op met tegels in de jaren ’30 stijl

Staat u op het punt om uw keuken of badkamer te verbouwen? Of gaat u binnen afzienbare tijd een nieuwbouwwoning betrekken en bent u alvast inspiratie aan het opdoen over de inrichting. Een van de stijlen die een comeback maken, en dan vooral in tegels, is de jaren ’30 stijl. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer of de keuken dankzij de waterwerende coatings. Zo zijn er de Victoriaanse strakke wittegels die vooral populair zijn in de badkamer. Maar ook hexagoon elementen worden de laatste tijd veel vaker gebruikt om de hoeken in een ruimte te benadrukken. Waar u ook naar op zoek bent, de tegels uit de jaren ’30 brengen u terug naar een stukje nostalgie.

Kies voor karakter en een authentieke stijl

Tegels in de jaren ’30 stijl worden gekenmerkt door het oog voor detail en de speelse patronen. De kleurencombinaties geven u genoeg ruimte om uw eigen draai aan een ruimte te geven, zonder karakter te verliezen. De karakteristieke tussenranden ogen erg rustiek en resulteren in een prettig gelaagdheid en een authentieke uitstraling. Combineer de tegels aan de muur met rustieke vloertegels om terug de tijd in te gaan. Het vintage gevoel dat een inrichting oplevert is ongeëvenaard en brengt u rust.

Bestel uw tegels online en krijg ze thuisbezorgd

Bent u op zoek naar jaren ’30 tegels? Dan bent u bij Terre d’Azur op de juiste plaats! In het uitgebreide assortiment vindt iedere liefhebber van authentieke tegels iets naar hun zin. Het assortiment bestaat uit ontelbaar veel vormen, maten, kleuren en uitvoeren van de jaren ’30 tegels. Deze kunt u eenvoudig bestellen in de showroom of door ze online in de webshop te bestellen. Wat uw wensen qua inrichting ook zijn, bij Terre d’Azur helpen ze u graag. Bekijk de collecties en beslis welke lijn bij u en uw interieur past.

https://terredazur.nl/