Risaco
Image default
Bedrijven

Slotenmaker: betrouwbaar hulp en advies bij sloten en beveiliging

Bij Slotenmaker Velp ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met sloten, hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en beveiliging. Wij zorgen ervoor dat we u zo goed mogelijk op weg helpen en uw probleem oplossen. Al 15 jaar zijn wij werkzaam in de regio Velp en inmiddels zijn wij hier ook een begrip geworden. Goede service en betrouwbaarheid zijn voor ons essentiële waarden.  

Hulp in stressvolle situaties

Wij worden vaak ingeschakeld in stressvolle situaties: er is ingebroken of u kunt uw huis niet meer in omdat het slot kapot is. In zo’n situatie wilt u zo snel en zo goed mogelijk geholpen worden. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en vakkundig mogelijk geholpen wordt. 24 uur per dag staan wij voor u klaar. We lossen uw probleem op en zorgen ervoor dat u weer met een fijn gevoel achter blijft.

De beste kwaliteit producten

Om uw veiligheid te garanderen werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten. Onze producten voldoen aan diverse keurmerken en als één van de weinige bedrijven in Nederland hebben wij een eigen profiel gekregen met patent op ongeoorloofd kopiëren. Dat betekent dat een sleutel met bijbehorend certificaat alleen bij een geautoriseerde dealer als de Arnhemse Slotenservice kan worden bijgemaakt.

 

Snelle service en een breed aanbod

Wij kunnen direct binnen 30 minuten gecertifieerde cilinders leveren. Daarnaast kiest u met ons type cilinder voor optimale veiligheid. Voor een Sluitplan & cilinders en Hang- & sluitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze 24-uurs service, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en advies & service voor Inbraakpreventie kunnen wij u op alle vlakken van dienst zijn.

 

Wij helpen u graag en denken graag met u mee. Zo zorgen we samen voor een optimaal gevoel van veiligheid.