Risaco
Image default
Mode en Kleding

Maak het jezelf comfortabel met een goede bh

Maak het jezelf comfortabel met een goede bh

 

Iedere vrouw heeft wel eens zo’n dag, dat wanneer je thuiskomt, je het liefst direct je bh uittrekt. Dat kan zijn omdat je bh veel te strak zit, maar natuurlijk ook omdat het ontzettend warm is. In beide gevallen is er natuurlijk een oplossing nodig. Heb je het ontzettend warm, dan kun je hier verder vaak niet heel veel anders aan doen dan je bh uit te doen en je freya bikini aan te trekken. Zit je bh te strak, dan kun je hier natuurlijk wel degelijk wat aan doen. Aangezien je je bh toch minimaal 8 uur per dag draagt, is het natuurlijk wel belangrijk dat deze ook comfortabel zit. Maar hoe zorg je er nu voor dat je niet alleen een mooie bh draagt, maar dat deze ook nog eens comfortabel zit? Om je te helpen, hebben wij een aantal tips voor je!

 

Meet je borsten regelmatig op

 

Veel vrouwen maken de fout, dat ze denken dat de vorm en grote van de borsten niet kunnen veranderen. Toch is dit dus wel degelijk het geval. Er zijn namelijk tal van redenen te bedenken, waardoor de maat kan veranderen. Een 3-tal eenvoudige redenen kunnen zijn; je valt af, je komt aan of je bent zwanger. Daarnaast hebben veel vrouwen ook nog eens te maken met hormonale schommelingen en hebben we het nog niet eens gehad over eventuele cosmetische ingrepen. Kortom, voldoende mogelijkheden dus. Zorg er daarom dus voor, dat je er niet klakkeloos vanuit gaat dan je volgende bh, dezelfde maat moet hebben als de bh van je fantasie bh die je nu in de kast hebt liggen. Vooral niet wanneer deze te strak zit, want dan kan het wel eens zijn dat er iets gegroeid is. Of dat dan je borsten zijn om jijzelf laten we dan maar eventje in het midden. 

 

Ga naar een winkel

 

Ondanks het feit dat het tegenwoordig natuurlijk ontzettend makkelijk is om je aankoop via het internet te doen, blijft het toch verstandig om in bepaalde gevallen naar een winkel te gaan. Vooral wanneer het gaat om wat duurdere aankopen of aankopen waar je kennis en ervaring bij nodig hebt. Zo geldt ook voor het aanschaffen van een anita of freya bh. Je zult namelijk zien, dat wanneer je via internet zelf aan de slag gaat, de kans bestaat dat je niet de juiste maat besteld. In de winkel kunnen ze namelijk direct je maat opmeten en weet je meteen waar je aantoe bent.