Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Door kappersspullen online te bestellen heb je een kapsalonervaring bij jou thuis

Wil jij een échte kapsalonervaring, maar dan bij je thuis? Bekijk dan de kappersspullen van Marion van Mooi eens, die je hier eenvoudig online kunt bestellen. Je vindt hier een ruim assortiment aan styling- en verzorgingsproducten: van tondeuses en haarborstels tot haarmaskers en shampoos. Zo kun je hier bijvoorbeeld de kwalitatief hoogwaardige producten van Olaplex kopen. Alle producten in het assortiment zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Een andere plek waar je kappersspullen met zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding online kunt bestellen, vind je dan ook niet snel!

Een échte salonervaring bij jou thuis

Door de kappersspullen van Marion van Mooi online te bestellen, ervaar je het échte salongevoel bij jou thuis. Dat komt omdat je hier enkel producten van vooraanstaande kappersmerken bestelt. Zo kun je hier producten van LOME Paris, Redken en Olaplex kopen. Olaplex staat bijvoorbeeld bekend als een kappersmerk met producten die extreem beschadigd en droog haar ultiem verzorgen. Het is dan ook een kwalitatief hoogwaardige productlijn die in vele kapsalons wordt gebruikt. En nu kun je deze kappersspullen dus heel eenvoudig online bestellen en in huis halen! Naast losse producten van verschillende merken, kun je bij Marion van Mooi voordeelpakketten kopen. In deze pakketten vind je verschillende producten van één kappersmerk of een aantal stuks van één product van een merk. Met deze voordeelpakketten heb je direct een ruime voorraad kappersproducten in huis. Je geniet hierdoor een lange tijd van topkwaliteit kappersproducten voor een voordelige prijs. Dat is toch precies wat je wil?

Ontdek het aanbod en profiteer van allerlei voordelen

Besluit je om kappersproducten van deze specialist te kopen, bijvoorbeeld de producten van Olaplex, dan profiteer je van vele voordelen. Zo ontvang je hoge stapelkortingen en wordt jouw bestelling gratis verzonden als deze € 75,- of meer waard is. Je ontvangt jouw bestelling daarnaast snel in huis. Wacht daarom niet langer en bestel jouw favoriete salonproducten vandaag nog online. Dan geniet je binnenkort al van die heerlijke salonervaring aan huis!