Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Maakt u een luxe rondreis door Vietnam of door Sri Lanka?

Wilt u ook een onvergetelijke rondreis maken door het bijzondere Azië? Dan boekt u een van de rondreizen van Original Asia. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de luxe rondreis door Vietnam of de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Een rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen

De rondreis door Sri Lanka en Malediven met kinderen begint met een nachtje in Negomb. Hierna trekt u het binnenland in naar de ‘Culturele Driehoek’. Hier vindt u een tal aan ruïnes en tempels. U bezoekt hierna een olifantenopvang waar u deze prachtige dieren mag voeren en zelfs helpen wassen! U reist verder naar de grottempels van Dambulla en u beklimt de grandioze Pidurangala Rock. Via Kandy reist u verder naar Nuwara Eliya, waar u de theeplantages bezoekt. Natuurlijk ontbreekt tijdens deze rondreis door de Malediven en Sri Lanka met de kinderen ook de bekende treinreis door de valleien en theevelden niet! U maakt daarna een jeepsafari door Yala National Park voordat u naar de Malediven reist. Op deze schilderachtige eilanden sluit u de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen heerlijk af!

Een luxe rondreis door Vietnam

Kiest u toch liever voor een luxe rondreis door Vietnam? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Deze rondreis begint in Hanoi, waarna u verder reist naar Mai Chau en Pu Luong. Hier geniet u van de prachtige natuur die deze omgeving biedt. Vervolgens reist u verder naar het beroemde Halong Bay. Vanuit hier maakt u een bijzondere cruise met een traditionele Jonk. U keert daarna terug naar Hanoi om via de nachttrein een reis te maken naar Lao Cai. De luxe rondreis door Vietnam gaat verder naar Sapa. Hier zult u een bijzondere fietstocht maken langs de rijstterrassen. Via een binnenlandse vlucht reist u naar Hue in Centraal-Vietnam, waar u het oude Vietnam ontdekt. Daarna reist u via het Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar het fijne Hoi An. U geniet hier van een paar heerlijke dagen aan het strand en u verblijft in de oude binnenstad. De luxe rondreis door Vietnam gaat dan verder naar het zuiden, waar u met een luxe rijstboot een tweedaagse cruise over de Mekong maakt. De rondreis sluit u af met een paar heerlijke dagen aan het strand van het eiland Phu Quoc.

Boek een rondreis

Kortom, een bijzondere rondreis boekt u bij deze specialisten. Heeft u interesse en wilt u een van de reizen boeken? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Zorg in elke lade voor een indeling zoals je besteklade

Effectief met een laser ontharen bij een specialist in Eindhoven

Weerbaarheidstraining voor uw kind in Brabant