Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Kan ik online scheiden?

Jij en je partner hebben besloten dat het samen niet meer gaat en nu vraag je jezelf af of je in aanmerking komt voor online scheiden? Lees dan hier verder over de hulp bij verschillende persoonlijke situaties. Online scheiden is namelijk voor iedereen mogelijk. De experts van de Echtscheidingswinkel staan voor je klaar om je te helpen met je persoonlijke scheiding.

Online scheiden met kinderen

Wanneer je kinderen hebt, is het mogelijk een online scheiding aan te vragen. De ervaren medewerkers van de Echtscheidingswinkel stellen samen met jou een ouderschapsplan op. In het ouderschapsplan wordt vermeld wie en hoe de beslissingen over het kind genomen worden. Ook hoe er voor het kind gezorgd wordt en hoeveel alimentatie er betaald wordt. Je wordt ook geholpen met het bepalen van de hoogte van de alimentatie.

Online scheiden met een koopwoning

Ook als je samen met je partner een huis gekocht hebt, kun je een online scheiding aanvragen. Je wordt te woord gestaan over hoe je het best de waarde van je huis kan bepalen, wie er het best kan blijven wonen wanneer één van beide besluit in de woning te blijven wonen en wat er moet gebeuren als je de woning wil verkopen.

Vermogen verdelen is mogelijk met een online scheiding

De medewerkers van de Echtscheidingswinkel helpen je ook graag met het verdelen van het vermogen. Het verdelen van het vermogen kan soms een lastige opgave zijn, omdat het vaak niet alleen om spullen gaat, maar ook om pensioenen, verzekeringen en polissen.

Direct een scheiding aanvragen

Op de website van de Echtscheidingswinkel kun je het informatiepakket aanvragen over online scheiden. Daarin vind je meer informatie over de verschillende scheidingssituaties en ook het aanvraagformulier om de scheiding aan te vragen. Wanneer beide partijen dit samen invullen en met de post opsturen of mailen, wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. Wanneer je nog vragen hebt of liever persoonlijk contact opneemt met de Echtscheidingswinkel, dan zijn ze ook telefonisch bereikbaar.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/