Risaco

Kan ik online scheiden?

U en uw partner hebben besloten dat het samen niet meer gaat en nu vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor online scheiden? Lees dan hier verder over de hulp bij verschillende persoonlijke situaties. Online scheiden is namelijk voor iedereen mogelijk. De experts van de Echtscheidingswinkel staan voor u klaar om u te helpen met uw persoonlijke scheiding.

Online scheiden met kinderen

Wanneer u kinderen heeft is het mogelijk een online scheiding aan te vragen. De ervaren medewerkers van de Echtscheidingswinkel stellen samen met u een ouderschapsplan op. In het ouderschapsplan wordt vermeld wie en hoe de beslissingen over het kind genomen worden. Ook hoe er voor het kind gezorgd wordt en hoeveel alimentatie er betaald wordt. U wordt ook geholpen met het bepalen van de hoogte van de alimentatie.

Online scheiden met een koopwoning

Ook als u samen met uw partner een huis gekocht heeft kan u een online scheiding aanvragen. U wordt te woord gestaan over hoe u het beste de waarde van uw huis bepalen kan, wie er het beste kan blijven wonen wanneer één van beide besluit in de woning te blijven wonen en wat er moet gebeuren als u de woning wil verkopen.

Vermogen verdelen is mogelijk met een online scheiding

De medewerkers van de Echtscheidingswinkel helpen u ook graag met het verdelen van het vermogen. Het verdelen van het vermogen kan soms een lastige opgave zijn, omdat het vaak niet alleen om spullen gaat, maar ook om pensioenen, verzekeringen en polissen.

Scheiding aanvragen

Op de website van de Echtscheidingswinkel kunt u het info-pakket aanvragen over scheidingen. Daarin vindt u meer informatie over de verschillende scheidingssituaties en ook het aanvraagformulier om de scheiding aan te vragen. Wanneer beide partijen dit samen invullen en met de post opsturen of mailen, wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Wanneer u nog vragen heeft of liever persoonlijk contact opneemt met de Echtscheidingswinkel, dan zijn ze ook telefonisch bereikbaar.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/