Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Nooit meer met angsten naar de tandarts in Deventer

Bent u iemand die elke keer weer met grote angst naar de tandarts gaat en hier tijden van tevoren al van in paniek raakt? Dan is dat helemaal niet meer nodig. Want als u voor een behandeling onder narcose bij de tandarts kiest, dan is er niets meer om bang voor te zijn. Niemand gaat graag naar de tandarts, maar bij sommige mensen werken deze angsten verlammend en zal de afspraak vaker uitgesteld worden dan bezocht. Tandartsenpraktijk St. Jozef is een tandarts in Deventer die zich specifiek richt op mensen met een tandartsfobie. De sfeer in de praktijk in Deventer is rustig, de tandarts neemt de tijd om met u te spreken over uw angsten en er worden verschillende oplossingen aangedragen waarmee u geen enkele afspraak meer uit hoeft te stellen.

Wat is een sedatie?

Tijdens het gesprek over uw angsten bepaalt u samen met de tandarts wat voor u de beste oplossing is. Eén van de opties die u dan heeft, is een sedatie. U blijft bij bewustzijn terwijl de tandarts u behandelt, maar u krijgt een mengsel van pijnstillers waarvan u rustig wordt en in een roes raakt. Deze optie is fijn als een volledige behandeling onder narcose bij de tandarts voor u te ingrijpend of ook te spannend is, maar u wel hulp nodig heeft om met uw angsten om te kunnen gaan.

Wat is een volledige narcose?

Er zijn ook mensen die het liefste helemaal niets merken van een tandartscontrole en voor deze mensen is een behandeling onder narcose bij de tandarts een uitstekende keuze. Er komt een anesthesist die u in slaap brengt en houdt totdat de tandarts in Deventer zijn of haar werk volledig heeft afgerond. U krijgt niets mee en mag na een uurtje alweer worden opgehaald. Een behandeling onder narcose bij de tandarts is een uitstekende optie voor mensen met een ernstige angst.

Vraag om meer informatie

Wilt u eindelijk zonder angsten naar de tandarts gaan? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. U kunt vaak snel al terecht voor een eerste ontmoeting. Mocht u hen willen bereiken, dan vindt u de contactgegevens op de website.

Gerelateerde artikelen

Sluit zakelijke of particuliere verzekeringen af via deze specialist in Utrecht

Deze brillenwinkel in Eindhoven is altijd bij met de tijd

Zorg in elke lade voor een indeling zoals je besteklade