Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Sluit zakelijke of particuliere verzekeringen af via deze specialist in Utrecht

U kunt tegenwoordig op vele vlakken een verzekering afsluiten, of u nu een particulier bent of een zakelijke onderneming heeft. Woont u in de omgeving Utrecht en zoekt u een betrouwbare partner waar u diverse verzekeringen kunt afsluiten? Maak dan kennis met Oscar Prent Assurantiën BV uit Bilthoven, nabij Utrecht. Met de verzekeringen van deze partner dekt u alle mogelijke risico’s in de regio Utrecht en Zeist af, zowel op particulier als zakelijk niveau. Deze specialist snapt dat ieder individu anders is en dat daarom niet elke verzekering bij elk individu past. Een prettig uitgangspunt, omdat u er hierdoor van verzekerd bent dat u verzekeringen afsluit die passen bij uw situatie. Lees verder en ontdek de vele voordelen wanneer u deze partner op het gebied van verzekeringen inschakelt.

Een prettige service van deskundige medewerkers

Oscar Prent Assurantiën BV is al jarenlang dé partner in verzekeringen van Utrecht en omgeving. Deze partner biedt een breed aanbod aan zakelijke en particuliere verzekeringen aan. U kunt hier als zakelijk ondernemer bijvoorbeeld terecht voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een rechtsbijstandverzekering of een ziekteverzuimverzekering. Bent u een particulier? Dan kunt u hier onder andere kiezen voor een zorgverzekering, annuleringsverzekering en autoverzekering. Uw verzekeringen worden in dit geval ondergebracht bij verschillende vooraanstaande verzekeraars die de beste pakketten aanbieden. De deskundige medewerkers bieden altijd onafhankelijk advies en op zakelijk gebied ook financieel advies. Wat extra fijn is aan een verzekeringspartner die om de hoek zit, is dat de communicatielijnen kort zijn. U kunt als inwoner van Utrecht of omgeving gemakkelijk langskomen en anders altijd telefonisch contact met hen opnemen. Dat is wel zo makkelijk.

Schakel deze expert nu in

Bij het afsluiten van verzekeringen wilt u het liefst in zee gaan met een betrouwbare partner. U wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Bij Oscar Prent Assurantiën BV vindt u de betrouwbaarheid, service en deskundigheid waar u naar zoekt. Kom langs in het kantoor in Bilthoven, nabij Utrecht, en laat u adviseren over de verschillende verzekeringen. Uiteraard kunt u ook bellen voor meer informatie. De vriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

https://www.opabv.nl/