Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Weerbaarheidstraining voor uw kind in Brabant

Heeft uw kind moeite met “nee” zeggen? Of vindt uw kind het moeilijk om op te komen voor zichzelf? Mogelijk is dan een weerbaarheidstraining voor uw kind een goede optie om uw kind meer bestand te maken tegen de buitenwereld. Deze onzekerheden kunnen namelijk in de weg staan voor gezonde sociale omgang. ABpsyon biedt deze weerbaarheidstrainingen aan voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar in Hoogerheide in Brabant. Tijdens deze trainingen leren ze de omgang met andere te verbeteren, “nee” te zeggen en hun talenten ontdekken. Dit zijn essentiële onderdelen van de dagelijkse interactie tussen kinderen die hierdoor een stuk gemakkelijker worden.

Zie de verschillen na een weerbaarheidstraining voor uw kind

Wanneer het niet goed gaat met uw kind, kan dit zich vaak uiten in teruggetrokken, angstig, opstandig of boos gedrag. Ouders zoeken dan naar een oplossing hoe ze hun kind het beste kunnen helpen. ABpsyon heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen met sociale en/of persoonlijke problematiek. Dit kan een kind en zijn/haar ontwikkeling erg in de weg staan. Ouders worden nauw in dit proces betrokken. Alle trajecten beginnen met een intakegesprek met kind en ouders, waaruit zal blijken wat de beste aanpak is voor uw kind. Uw kind verdient de weerbaarheid in de omgang met anderen.

Verschillende weerbaarheidstrainingen voor elk kind

ABpsyon biedt verschillende soorten weerbaarheidstrainingen aan voor verschillende leeftijdsgroepen en met verschillende doelen. Zo bieden ze bijvoorbeeld de “Ho, tot hier en niet verder” aan, gericht op kinderen tussen de 6 en de 13 jaar. Gaat uw kind naar de brugklas en is dit een spannende stap? Maak dan gebruik van de “Weerbaar naar de brugklas”-training. Of kies voor de “Choice”-training voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Neem snel contact op met ABpsyon voor een kennismakingsgesprek met u en uw kind. Zo kunt u uw kind helpen beter te worden in de omgang met anderen.

Gerelateerde artikelen

Vespa sprint kopen in Zuid-Holland

U brengt alle soorten kleding bij de stomerij in Bussum en alles wordt weer mooi

Wat moet u weten voordat u kozijnen laat plaatsen in Eindhoven?