Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Zelf uw AOV online afsluiten was nog nooit zo eenvoudig

Binnen een aantal minuten kunt u tegenwoordig zelfstandig uw AOV online afsluiten. Door slechts een aantal vragen te beantwoorden kunt u bij VEZA Verzekeringen in korte tijd uw premie berekenen en de aanvraag versturen. Bij het online afsluiten van een AOV komen tevens nog een aantal voordelen kijken. Zo kunt u alles zelf regelen zonder dat u een verzekeringsadviseur hoeft in te schakelen. Dit zorgt voor een flinke kostenbesparing. Daarnaast kunt u de verzekering naar uw eigen behoeften en wensen samenstellen en is uw arbeidsongeschiktheidsverzekering dus geheel op maat.

Financiële zekerheid in onzekere tijden

U bent arbeidsongeschikt als u uw werk niet (meer) of slechts gedeeltelijk kunt uitvoeren. De oorzaak hiervan kan variëren van een ongeluk tot een (ernstige) ziekte. De periode van ziekte, herstel of revalidatie is vaak een onzekere tijd. U weet van tevoren dan ook niet hoeveel tijd het gaat kosten tot de dag dat u weer in staat bent (gedeeltelijk) te werken. Door een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten zorgt u in het geval van ziekte of een ongeluk voor financiële zekerheid. Zo zal u over de gehele periode waarin u niet in staat bent te werken, geld uitgekeerd krijgen vanuit uw AOV. Hoe groot dit bedrag is en hoelang u deze uitkering wilt ontvangen, besluit u uiteraard zelf. Dit wordt bij het afsluiten van de verzekering allemaal vooraf besproken en vastgelegd. Afhankelijk van uw wensen wordt vervolgens de premie vastgesteld die u maandelijks dient af te dragen.

Zelf uw AOV online afsluiten of met behulp van een adviseur?

Wanneer u een duidelijk beeld heeft van wat u wilt en goed op de hoogte bent van alle zaken rondom een arbeidsongeschiktheidsverzekering, kunt u zelf uw AOV online afsluiten. U bespaart hiermee tevens een leuk bedrag dat u anders kwijt was geweest aan de adviseur. Heeft u echter toch wat twijfels en vindt u het lastig om een aansluitende verzekering te kiezen? Laat de prijs van een adviseur u er dan niet van weerhouden om advies te vragen. Een AOV is namelijk een belangrijke verzekering en het zou jammer zijn als u onnodig te veel betaalt of ongunstig verzekerd bent.

https://www.vezaverzekeringen.nl/