Risaco
Image default
Vervoer en transport

Topproducten en persoonlijke service van Mango Mobility

Scootmobielen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Veel mensen zijn aangewezen op dit soort vervoersmiddelen en gelukkig is het aanbod groot. In ons land is Mango Mobility hét adres als het om scootmobiels gaat. Deze firma heeft een mooi en afwisselend assortiment. Ieder mens is anders en smaken verschillen. Mango Mobility houdt daar rekening mee.

Kom langs in een van de winkels

Als u zicht wilt oriënteren bent u welkom in een van de winkels verspreid over het land. De locaties zijn: Almelo, Amsterdam, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, Hengelo, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp. Is het lastig om naar een van de stores te komen? Het is ook mogelijk dat er een Mango Mobility-medewerker bij u thuis komt.

Tijdens een thuisdemonstratie kunt u al uw vragen stellen en worden de nieuwste modellen gepresenteerd. Om u op zo’n bijeenkomst voor te bereiden adviseren we de gratis Mango Mobility catalogus aan te vragen. Deze productcatalogus bestaat uit 72 pagina’s met beschrijvingen en foto’s. 

Stromer e-bike kopen in Rotterdam?

Een Stromer in Rotterdam zal het leven een stuk leuker maken. U kunt van thuis gemakkelijk en sneller naar werk, supermarkt, stad en bioscoop rijden. Een Stromer is een geavanceerde e-bike. Ze worden gemaakt in Zwitserland en zijn uitgerust met de nieuwste snufjes. Deze fietsen hebben een krachtig bereik en sterke accucapaciteit. U zult voortaan zonder al te veel inspanning heuvel op kunnen rijden. Een verende voorvork is optioneel. Per model zijn verschillende frames leverbaar. Populaire kleuren zijn grijs, groen, oranje en wit.
 

Naast E-bikes zijn e-scooters ook zeer gewild. Zowel jongeren als ouderen verplaatsen zich graag op deze hippe scooter. Op een e-scooter rijdt u zonder CO2 uitstoot en volkomen geluidloos. Tanken bij een tankstation behoort tot het verleden. Op uw aanschaf bij Mango Mobility krijgt u garantie. In iedere geval twee jaar productgarantie op iedere e-scooter, e-bike of scootmobiel. In sommige gevallen is dit zelfs vijf jaar. Voor afzonderlijke onderdelen, zoals de accu, gelden specifieke garantie- en servicevoorwaarden.

https://www.mangomobility.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkope scooter lease

5 fouten die gemaakt worden bij het zelf verhuizen

5 fouten die gemaakt worden bij het zelf verhuizen