Risaco

Koperen hanglampen

Koperen hanglampen zijn er in allerlei vormen en maten, veel van de modellen hebben een retro look of juist meer een oude industriële uitstraling. De eerste hanglamp heeft echt een industriële vorm en past ook goed in soortgelijke inrichting maar dit type hanglamp kan ook goed combineren bij een meer klassieke of romantisch interieur. Koper is eigenlijk altijd rood van kleur maar er zijn wel verschillende manieren van uitvoering. Er zijn modellen die uitgevoerd zijn in het glimmend koper en andere modellen die weer meer in het mat geschuurd koper zijn gemaakt. Ook zijn er modellen die een echte oude look krijgen door het gebruik van meer een natuurlijke verweerd groene koper.

Dit ronde model hanglamp past meer in hoek van de retro stijl en kan mooi gecombineerd worden bij een moderne of industriële inrichting. Steeds meer zie je de natuurlijke elementen terugkomen in de nieuwste interieur stijlen, bij deze trend combineert deze stijl ook heel goed. Door de open rand van deze hanglamp schijnt licht door en dat geeft deze lamp een extra leuk effect als hij aan is. Hang deze lamp bijvoorbeeld met twee of drie naast elkaar boven de eettafel en je krijgt gelijk een gezellige sfeer in het vertrek.

Het voordeel van de koper kleur is dat het een materiaal is wat gemakkelijk combineert met verschillende soorten kleuren en materialen. Koper staat prachtig bij een houten tafel maar net zo goed bij een modern wit bureau. Dit komt waarschijnlijk doordat het materiaal heel natuurlijk overkomt.

Een koperen lamp kan heel goed combineren bij de rest van je verlichting dus je hoeft niet alle andere lampen te vervangen. Laat het koper mooi terugkomen in andere accessoires in je interieur, een koperen kandelaar of leuke kussens in een rood bruine kleur. Poets de koperkleurige lamp op met een fijne poetsdoek en ga niet met een agressief schoonmaakmiddel aan de poets want juist hierdoor krijg je krassen of vlekken op het koperkleurige materiaal.

http://www.koperen-lampen.nl/