Risaco
Woning en Tuin

Leegstandswetverhuur: Koopwoningen Verhuren!

Verhuur uw woning via de Leegstandswet: neem contact op met Koopwoningen Verhuren! Als u uw woning via de leegstandswet verhuurd kunt u deze gewoon te koop laten staan. U kunt dubbele lasten dekken en uw woning is minder gevoelig voor vandalisme. U hoeft maar beperkte huurbescherming te garanderen, krijgt direct een vergunning voor 5 jaar en mag zelf de huurprijs bepalen. Houdt er rekening mee dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt, uw bank toestemming moet geven en uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. Koopwoningen Verhuren helpt u met het aanvragen van uw vergunning en met het vinden van de geschikte huurder. 

Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw woning en plaatsen deze op diverse sites voor woningzoekenden. De kandidaat wordt gescreend op o.a. identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook kunt u kiezen voor vastgoedbeheer, voor een geheel zorgeloze verhuurperiode. Wij bieden technisch en financieel beheer. Vraag een medewerker naar meer informatie. 

Wilt u uw woning via de leegstandswet verhuren? Neem contact op met makelaar Koopwoningen Verhuren, wij zijn landelijk actief! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

http://www.koopwoningenverhuren.nl