Risaco
Zorg

Een losse tandartsverzekering afsluiten? ZorgDirect!

Een stralend witte glimlach is voor veel mensen het ideaalplaatje. Daarom zijn we vaak zuinig op ons gebit en bezoeken we regelmatig de tandarts. Maar ook als je netjes poets en elk half jaar de tandarts je gebit laat controleren, kunnen er toch problemen ontstaan. Een gaatje vullen is misschien te overzien, maar wat als er een grotere ingreep nodig is? Een tandartsbehandeling kan best prijzig zijn. Het afsluiten van een losse tandartsverzekering is daarom zo gek nog niet.

Het gemak van een tandartsverzekering bij ZorgDirect

Omdat ieder mens anders is, kun je bij ZorgDirect verschillende soorten tandartsverzekeringen afsluiten. Wij hebben drie verzekeringspakketten voor je ontwikkeld: TandExtra, TandPlus en TandTop. Zo kun je precies de variant kiezen die bij je past. Heb je bijvoorbeeld van nature een heel goed gebit met alleen af en toe een gaatje? Dan heb je misschien voldoende aan TandExtra. Wil je het liefst ook het risico afdekken van onverwachte hogere tandartskosten? Dan voel jij je vast gerust met TandPlus. Vereist je gebit regelmatig meer aandacht van de tandarts? Dan kun je kiezen voor TandTop.

ZorgDirect? Dat is online gemak!

Heb je al een basisverzekering bij ZorgDirect? Dan kun je eenvoudig een losse tandartsverzekering afsluiten, zelfs online. Een aanvullende verzekering is niet nodig, maar wel mogelijk. Je zorgadministratie regel je zelf, zonder gedoe, in de veilige ‘Mijn ZorgDirect’ omgeving. Je kunt natuurlijk ook bellen, e-mailen, of een bericht sturen via WhatsApp, Twitter of Facebook.

https://www.zorgdirect.nl/