Risaco
Zorg

Salland Zorgverzekeringen: de zorgverzekeraar die op uw lijf geschreven is

Met het verstrijken van het jaar wordt het weer tijd om na te denken over de beste zorgverzekeraar voor uw situatie in 2018. Salland Zorgverzekeringen onderscheidt zich in de markt met waarden van betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, uitstekende service en ruime vergoedingen. U kunt kiezen voor een zorgpolis op maat, waarbij u kunt rekenen op persoonlijke zorg dichtbij en een grote keuzevrijheid in het aanbod van zorgverleners. Alle reden om overstappen van zorgverzekering te overwegen.

Overstappen in 2018 naar Salland Zorgverzekeringen

U ontvangt uiterlijk 12 november 2017 de nieuwe polis van uw huidige zorgverzekeraar. Als u geen actie onderneemt, accepteert u automatisch de nieuwe premie en voorwaarden. U kunt natuurlijk ook uw zorgverzekering vóór 1 januari 2018 opzeggen en vóór 1 februari 2018 een nieuwe zorgpolis bij Salland Zorgverzekeringen afsluiten. Dan kunt u rekenen op kwaliteitszorg op maat, met een zeer ruime zorgkeuze.

Groot deel premie vloeit rechtstreeks terug naar de zorg

Salland Zorgverzekeringen heeft geen winstoogmerk. Het grootste deel van de premie ziektekostenverzekering vloeit rechtstreeks terug naar de zorg. U kunt naast de basisverzekering kiezen uit aanvullende verzekeringen (Start, Extra, Plus en Top) en tandartsverzekeringen (TandExtra, Tandplus en Tandtop). De nieuwe premies voor de zorgverzekering 2018 worden medio november 2017 bekend. Zeker is dat u bij Salland Zorgverzekeringen kunt rekenen op de beste zorg en service en veel keuzevrijheid. U kunt bij Salland Zorgverzekeringen veel zaken snel en gemakkelijk online regelen. Als u vragen of opmerkingen heeft over de zorgpolissen en het overstappen naar Salland, kunt u ons bellen (0570 – 68 74 84), e-mailen of het contactformulier op www.salland.nl invullen. Onze klantenservice staat voor u klaar.

 

https://www.salland.nl/