Risaco
Zorg

HollandZorg biedt flexmigranten onbegrensde zorgzekerheid

Bent u van plan zich als migrant in Nederland te vestigen? Of heeft u als werkgever tijdelijk buitenlandse werkkrachten in dienst? HollandZorg is dé zorgverzekeraar voor buitenlandse arbeidsmigranten die tijdelijk voor werk naar Nederland komen. Onze zorgverzekeringen zijn speciaal gericht op flexmigranten, die een hoogstaande service krijgen met een meertalige dienstverlening en extra vergoedingen van zorgkosten. Niet voor niets staat HollandZorg voor onbegrensde zekerheid.

Als migrant of werkgever eenvoudig een zorgverzekering op maat afsluiten

HollandZorg heeft een speciale zorgverzekering voor een immigrant. Vrijwel iedere buitenlander die in Nederland wil gaan werken, moet hier een zorgverzekering afsluiten. Migranten die niet uit een EU-land of uit Liechtenstein, Noorwegen of IJsland komen, hebben bovendien een verblijfsvergunning nodig. U kunt als immigrant of als werkgevers van arbeidsmigranten bij HollandZorg zowel een basisverzekering als aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen op maat afsluiten. Voor werkgevers is er een speciaal werkgeversportaal waar zij flexmigranten kunnen aan- en afmelden en de polisadministratie kunnen bijhouden.

Een Europese zorgkaart om zorg te krijgen en zorgkosten te declareren

Iedere migrant die bij HollandZorg een zorgverzekering afsluit, ontvangt een Europese zorgkaart. Ook wel European Health Insurance Card (EHIC) genoemd. Met deze pas krijgt u als buitenlandse werknemer de noodzakelijke medische zorg en heeft u recht op vergoeding van de zorgkosten. HollandZorg heeft een handige EHIC-app om snel met uw smartphone de zorgkosten te kunnen declareren. In de meeste gevallen hoeven de kosten niet te worden voorgeschoten.

Wilt u meer weten over de HollandZorg zorgverzekering voor immigranten? Telefonisch contact is mogelijk via +31(0)570 687 123. U kunt ook het contactformulier op onze website hollandzorg.com invullen, of breng een bezoek aan ons kantoor in Deventer.

 

https://www.hollandzorg.com/nl