Risaco
Zorg

Een ongewenste zwangerschap

Bent u onbedoeld zwanger geraakt en is de zwangerschap ongewenst? Dan kunt u waarschijnlijk wel wat steun gebruiken met het maken van een lastige beslissing. Het is prettig als u mensen in uw omgeving heeft waarmee u kunt praten, maar misschien wilt u ook kunnen overleggen met een professional. In dit geval kunt u terecht bij abortuskliniek Bloemenhove. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een overtijd behandeling, maar ook voor de nodige steun en advies. In onze kliniek werken vrouwen die voor u klaar staan, een luisterend oor bieden en uw vragen kunnen beantwoorden. 

Bloemenhove kliniek

Bloemenhove kliniek is opgericht in 1971 en heeft dus al jarenlang ervaring met het bieden van de beste zorg rondom abortus. De kliniek is gelegen in een rustige omgeving in Heemstede, wat bijdraagt aan een zo prettig mogelijk verblijf. Daarnaast doet ons team van artsen, verpleegkundigen en andere specialisten er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Een behandeling bij Bloemenhove kliniek neemt nooit langer dan een dag in beslag. U kunt aan het einde van de dag naar huis om te kunnen herstellen in een vertrouwde omgeving.

Zuigcurettage

We zijn gespecialiseerd in het afbreken van zwangerschappen tot 22 weken en maken gebruik van verschillende abortusmethoden. De behandeling die toegepast wordt, is voornamelijk afhankelijk van de duur van uw zwangerschap. Bij een zwangerschap van vijf tot twaalf weken wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage. Bij deze behandeling kunt u kiezen tussen een plaatselijke verdoving of sedatie, waarbij u in slaap wordt gebracht. Voor meer informatie over abortus behandelingen kunt u een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u direct contact met ons opnemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Een afspraak maken bij Bloemenhove kliniek kan via het afspraakformulier op de website, of telefonisch.

http://www.bloemenhove.nl/