Risaco
Image default
Auto

De nieuwe bedrijfsauto ga je niet kopen maar leasen

Want leasen heeft veel voordelen ten opzichte van kopen. Het belangrijkste voordeel is dat je geen grote investering hoeft te doen en dat de kosten voor de komende jaren helder zijn. Natuurlijk kost leasen ook geld, en daar moet je dus rekening mee houden bij je calculaties, maar het is allemaal wel een stuk makkelijker dan wanneer je ineens de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto moet inplannen. Een Renault Trafic leasen is een stuk makkelijker dan er eentje nieuw kopen. En dat zul je snel genoeg ontdekken.

Ga nu de prijzen vergelijken

Vergelijk de prijzen van de verschillende leasecontracten nu heel gemakkelijk online. Alle leasebedrijven hebben een eigen website waar je de prijzen kunt opvragen. En er zijn handige vergelijking websites waar je de prijs van verschillende leasebedrijven naast elkaar kunt zien. Ook de merkdealers bieden hun auto’s tegenwoordig ook als leasewagen aan. De economische crisis heeft ervoor gezorgd dat veel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt en de aankoop van een nieuwe auto niet meer aandurven. Dan is leasen een prima alternatief.

Pas wel op voor onverwachte tegenvallers

Er zit wel één addertje onder het gras: je kunt niet zomaar van een leasecontract af. Als je een contract hebt van vier jaar en na twee jaar wil je er vanaf dan kun je voor zeer onaangename verrassingen komen te staan. De leasemaatschappij is er immers vanuit gegaan dat je het maandbedrag vier jaar zou betalen en daar is het bedrag dus op gebaseerd. Als je dan ineens tussentijds van je contract af wilt zal de leasemaatschappij een flinke boete in rekening brengen. Die kan oplopen tot wel 100% van de nog verschuldigde leaseprijs over de resterende periode. Dan betaal je dus alsnog het volledige bedrag terwijl je de auto niet meer hebt. Het enige wat je uitspaart zijn de brandstofkosten.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Gerelateerde artikelen

Goede en betrouwbare autogarage Hengelo

Brommobiel verkopen voor een eerlijke prijs?

Fiat 500 lease