Risaco

Glascoating: voor bescherming en glans

Kan het uiterlijk van uw auto wel een opknapbeurt gebruiken? Is uw laklaag na jaren plezierig rijden niet meer zo glimmend als vroeger? Dan is er een gemakkelijke oplossing! Laat uw auto glascoaten met de unieke glascoating van Ceramic Pro. Deze coating laat uw vierwieler blinken als nooit tevoren. Na een behandeling met een nieuwe coating zal u weer verliefd zijn op uw prachtige wagen.

Glascoating ter bescherming

De Ceramic Pro glascoating biedt niet alleen een zeer diepe glans, het is ook nog eens erg goed voor de bescherming van uw auto. Door de laklaag te verdikken wordt uw auto beschermd tegen chemicaliën, krassen, warmte en UV straling. Ook oxidatie en erosie van het autoframe wordt tegengegaan. De coating is daarnaast nog eens enorm waterafstotend. De innovatieve techniek van Ceramic Pro glascoating werkt beter dan reguliere glascoating omdat het speciaal is ontwikkeld voor auto-kenmerkende oppervlakten. De coating kan worden toegepast op verf, aluminium, glas en zelfs textiel en leer. De coating is keramisch en hecht permanent aan uw autolak. Daardoor biedt het langdurige bescherming. Uw auto zal er nog jaren glanzend uitzien.

Le Duc: met oog voor detail

Bij Le Duc Detail&Styling wordt er gebruik gemaakt van verschillende producten, alle met een waarde van hardheid van 9H+. De coating wordt vakkundig aangebracht op uw autolak door gecertificeerde coaters. Zij zullen dit met passie en uiterste aandacht doen zodat uw auto er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Door jarenlange ervaring hebben een professioneel oog voor detail ontwikkeld. Alles is gericht op een perfecte styling van uw auto, naar uw wens. Ook specifiek in Ceramic Pro coatings zijn wij expert, en daarmee een van de weinigen in Nederland. Onze werknemers zijn specialisten in het aanbrengen van Ceramic Pro en volgen nog steeds jaarlijks diverse cursussen en trainingen voor Ceramic Pro technieken. Voor prijzen van de coating kunt u gratis een offerte aanvragen op onze website.

Bent u benieuwd geworden naar wat Le Duc kan betekenen voor uw auto? Kom dan bij ons langs in Waddinxveen of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan open voor particuliere auto houders maar ook (auto)bedrijven zijn welkom.