Risaco

Je nieuwe bedrijfsauto wordt een leaseauto

Misschien ben je van plan om binnenkort een nieuwe bedrijfsauto te gaan kopen. Misschien ben je al folders aan het bekijken, dealers aan het bezoeken en op het internet aan het rondkijken. Het enige waar je nog tegen opziet is de flinke investering voor een nieuwe bedrijfsauto. Dan is er een hele goede oplossing: Een Citroën Berlingo leasen. Want als je je bedrijfsauto niet koopt maar leaset dan ben je niet in één keer een heleboel geld kwijt, maar worden de kosten gespreid. En dat is voor veel ondernemers heel aantrekkelijk.

Ga nu aan de slag om je bedrijfsauto te leasen

Je kunt meteen aan de slag om het te regelen, de nieuwe bedrijfsauto. Ga gewoon op het internet op zoek naar de juiste deal. De juiste auto die bij jou past en bij het image van je bedrijf. De juiste auto die voldoende laadruimte heeft voor al je materialen en gereedschappen. Je zult goed voor de dag willen komen als je je klanten bezoekt en dat kan prima als je rondrijdt in een gloednieuwe lease bedrijfsauto. Voorheen zag je nog wel eens van die stokoude bestelbusjes waar de eigenaar maar mee bleef rondrijden want ja, hij rijdt nog en een nieuwe is zo duur. Nu hoeft dat niet meer want je kunt je nieuwe bestelauto gewoon leasen.

Altijd een nieuwe auto

Een leaseauto is bij de aanvang van het contract altijd nieuw. Dat betekent dat je in een nieuwe auto mag gaan rijden. En als het contract afloopt, dat is meestal na 3 tot 4 jaar, is de auto nog steeds niet stokoud. En als je contract is afgelopen kun je natuurlijk weer een nieuw contract aangaan, met weer een nieuwe auto. En zo rijd je dus altijd in een vrijwel nieuwe auto, en dat is natuurlijk prima reclame voor je bedrijf

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen