Risaco

De printer voor thuis

Een juiste printer zoeken voor je bedrijf kan nog best lastig zijn. Het is allemaal afhankelijk van wat je wil gaan doen met de printer natuurlijk. Daarnaast moet de printer het ten allen tijde doen, want als je iets belangrijks moet printen moet je er wel voor zorgen dat het ook daadwerkelijk op dat moment geprint kan worden. Het is daarom handig om een set cartridges op voorraad te hebben om zeker te weten dat je altijd genoeg inkt hebt voor het moment dat je printer leeg is. Een continuous inkjet printer is de juiste printer voor de gemiddelde bedrijven die af en toe de printer nodig hebben om een factuur te printen of andere benodigde dingen te printen.

Er zijn echter nog een heel hoop andere soorten printers die weer interessant zijn voor andere bedrijven. Zo zijn er namelijk ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het printen van of op dingen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een QR code printer. Dit zijn printers die speciaal gemaakt zijn voor het printen van een QR code. De QR code is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met de barcode. Het proces is redelijk hetzelfde bij een barcode printen en op beide soorten code kun je een groot rits aan tekst kwijt.

De bar code wordt nog ontzettend veel gebruikt. Hierbij moet je denken aan de labels die geprint moeten worden voor bijvoorbeeld een fles cola of voor een andere product dat gebruikt wordt. Met behulp van een bar code kun je dan precies identificeren hoe duur een product is en wat voor een product het is.

De QR code werd hier officieel ook voor gebruikt, namelijk voor de onderdelen van auto’s. Aan de hand van het scannen van een QR code kon in Japan gezien worden wat voor een onderdeel het was en voor wat voor een auto.

http://www.kba-metronic.com