Risaco
Image default
Banen en opleidingen

Deze coach nabij Nijmegen helpt je vooruit op de werkvloer

Loopt het niet zo lekker op je werk? Zit je niet goed in je vel of behaal je niet de resultaten die je graag zou willen? Dat kan het slim zijn een coach in de arm te nemen. Voor loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen ga je het best naar een coach van MD-act in Groesbeek. Hier werken ervaren coaches die bovendien ook zijn opgeleid tot psycholoog en zijn geregistreerd bij het NIP en NOLOC. Zo ben je hier verzekerd van de beste hulp. Al heel veel anderen gingen je voor. Ben jij het volgende succesverhaal?

Hier kun je terecht voor verschillende soorten hulp

MD-act nabij Nijmegen is er voor mensen die hulp willen om beter te functioneren op hun werk, oftewel voor loopbaancoaching. Ook mensen die echter gewoon beter in hun vel willen zitten of beter willen ontspannen zijn hier van harte welkom. Je kunt er dan ook terecht voor verschillende soorten begeleiding. Een aantal thema’s die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn:

  • Leiderschap ontwikkelen
  • Samenwerken verbeteren
  • Communicatie verbeteren
  • Herstellen van een burn-out
  • De omgang met collega’s verbeteren
  • Je persoonlijke effectiviteit versterken
  • Je eigen grenzen beter leren bewaken

Onderneem actie en voel je beter

Het kan best een stap zijn om deze coach vlak bij Nijmegen te benaderen, maar voel je niet bezwaard om hulp te zoeken. Je hebt het recht om gelukkig te zijn en iedereen heeft wel eens hulp nodig om de juiste weg naar geluk te vinden. Of je nu twijfelt over je carrière of privéleven; hier helpen je ze graag je problemen op te lossen.

De kosten zijn meteen duidelijk

Of je deze coach nabij Nijmegen nu inschakelt voor loopbaancoaching of andere begeleiding, je weet voorafgaand aan het traject precies wat de kosten gaan zijn. Het uurtarief staat namelijk op de website. Ook worden er voorafgaand aan de behandeling afspraken met je gemaakt over het aantal sessies en hoe lang deze gaan duren. Zo weet je direct waar je aan toe bent.