Risaco
Image default
Banen en opleidingen

Volg een opleiding tot life coach en help anderen hun doelen te behalen

Heb je altijd al mensen willen begeleiden om hun doelen in het leven te behalen? Wil jij anderen helpen om de regie over hun leven weer in eigen hand te nemen? Dan is een opleiding tot life coach wellicht iets voor jou. Tijdens zo’n opleiding leer je hoe je mensen het beste kunt begeleiden om tot persoonlijke groei te komen en hun balans in het leven te hervinden. Je krijgt verschillende handvatten mee waar je op terug kunt vallen en leert verschillende vaardigheden om mensen te coachen. Uiteraard wil je zo’n opleiding niet zomaar bij de eerste de beste aanbieder volgen. Je wilt immers een erkende opleiding volgen die je naar het juiste beroepsniveau brengt. Daarom kun je het best een opleiding tot life coach volgen bij Schott & Company.

Kies voor een opleider met de juiste accreditatie

Er zijn verschillende redenen om je opleiding tot life coach bij Schott & Company te volgen. Zo is dit bedrijf NOBCO en EMCC geaccrediteerd, wat betekent dat je diploma door veel bedrijven en instanties erkend wordt. Daarnaast bestaat de opleiding uit drie overzichtelijke modules waar je in totaal achttien lesdagen mee bezig bent. Daarnaast is een deel van de opleiding uiteraard ook zelfstudie. Wil je liever slechts een enkele module volgen en eventueel op een later moment pas de opleiding voortzetten? Ook dat is bij Schott & Company mogelijk. Je ontvangt dan een deeldiploma voor het onderdeel van de cursus dat je hebt afgerond.

Bereid je voor op de praktijk

In de lessen bij Schott & Company komen zowel de theorie als de praktijk aan bod, waardoor je na de opleiding er helemaal klaar voor bent om als life coach aan de slag te gaan. Vervolgens kun je zelfstandig als coach of trainer werken, maar je kunt ook binnen diverse instellingen en in de sportwereld aan de slag. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Schott & Company voor meer informatie over de opleiding en toekomstperspectieven.

Gerelateerde artikelen

Afwasser

Deze coach nabij Nijmegen helpt je vooruit op de werkvloer

Een professioneel werving- en selectiebureau in de Food branche