Risaco
Image default
Banen en opleidingen

Projectmedewerker civiele techniek

Een projectenportfolio met diverse objecten voor watersystemen en waterketens. Er is een werkgebied tussen Maas, Lek en Nederrijn in een uniek stukje Nederland. Het is zandgrond in het gebied dat grenst aan Duitsland, en veenlaag in het lager gelegen gebied van de Alblasserwaard. Hierdoor staat elke klus die je als projectmedewerker civiele techniek bij Waterschap Rivierenland Tiel vervult voor grote uitdagingen.

Over jouw werk

Het nieuwe gebouw bij Linger Weir. Vervanging van duikers, dit is onderdeel van de maatregelen uit de Landelijke Overeenkomst Waterbeheer. Verhuizing van Tian-pompstation. Uit de portefeuille van Waterschap Rivierenland. Je bent vanaf de startfase bij dit soort projecten betrokken geweest. Elke keer dat u een schatting maakt van het aantal uren dat nodig is om het project te delen. Dat deel van je tijd besteed je aan het verkennen en meten van projectlocaties. U heeft bijgedragen aan de voorbereiding van de aanbesteding. In de ontwerpfase pas je de kennis van de nieuwste technologie toe. Een uitgelezen kans om 3D-modellering op het waterschap naar een hoger niveau te tillen.

Als projectmedewerker civiele techniek: formuleer je samen met je collega’s in het projectteam het tijdschema dat het project nodig heeft en draag je bij aan de informatienota; je maakt ontwerpschetsen, gedetailleerde 2D-engineeringtekeningen en BIM-modellen, schrijft specificaties of functionele specificaties en Stel een begroting op; je bekijkt welke bodem- en milieuonderzoeken eventueel nodig zijn en geeft opdracht om deze onderzoeken uit te voeren; adviseert je vanuit je expertise in nieuwbouw-, renovatie- en grootschalige onderhoudsprojecten; je begeleidt soms de uitvoering van het project.

Over jouw team

Je werkt in civiele techniek en bouwteams. Het team bestaat uit 13 collega’s, waaronder junior en senior bouwers, en drie medewerkers die een ondersteunende rol spelen in het project. Net als jij zijn andere collega’s projectmedewerkers. Ze hebben een achtergrond in civiele of culturele techniek en hebben jarenlange ervaring. Als u al vele jaren in de branche zit, kunt u veel van hen leren. Vanaf het allereerste begin zullen we je behandelen als een volwassen teamlid. We werken graag samen en kunnen elkaar advies en hulp bieden.We bespreken de status van elk project in teamvergaderingen. Ook delen we de nodige kennis. Maak af en toe grapjes en ontspan, we creëren een prettige werksfeer. We drinken regelmatig samen koffie en organiseren elk jaar een teamuitje en teambuildingsdag. De personeelsvereniging voegt jaarlijks een klein beetje extra geld toe met acht tot tien leuke activiteiten.

Ons aanbod

In een dynamische organisatie werkt hij 36 uur per week fulltime als projectmedewerker. Ook verzorgen wij: totaalloon van € 2.916 tot € 3.974 per maand (niveau 9). Op basis van opleiding en ervaring stellen wij uw exacte salaris vast. Ten eerste, als het normaal functioneert, zijn een contract van een jaar en een vaste aanstelling vereist. U kunt uw eigen tijd indelen, en soms kunt u vanuit huis werken. Een goede pensioenregeling. Individueel keuzebudget (IKB), dat goed is voor 20% van je salaris (inclusief vakantiesalaris en eindejaarsuitkering). U kunt IKB voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals het aanvragen van verlof. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk basisbudget (PBB) van 5.000 euro voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over jou

Je kunt goed samenwerken en je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Met een goed plan leg je altijd de basis voor het project waar je aan werkt. Maar je weet ook dat verschillende situaties van invloed kunnen zijn op je schema. In dit geval moet u ook de kwaliteit van het werk schetsen en erop focussen. Net zoals je met een collega bent, vraag je hem binnen een strakke deadline om hulp.

Verder heb je:

Universitair diploma of hoger, bij voorkeur civiele techniek, of gelijkwaardig niveau van werkervaring. Het is het beste om twee jaar relevante functie-ervaring te hebben en bereid te zijn je verder te ontwikkelen door middel van training, vooral op andere gebieden. Ervaring met het gebruik van verschillende softwarepakketten zoals Word, Excel, AutoCAD en Revit. Ervaring met RAW-systeem en geografisch informatiesysteem. Begrijp relevante wet- en regelgeving.

Over ons:

Wij zijn een mooie en overvloedige waterbron tussen de rivieren Rijn, Meer en Maas.Wij-Waterschap Rieverenland-zorgen ervoor dat de voeten droog zijn en het oppervlaktewater schoon is. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en kanalen, versterken dijken, bouwen viskanalen en beheren kanalen. Kortom, we doen belangrijke dingen voor ‘onze bewoners’ op het gebied van water, veiligheid, recreatie en werk. Daarom vinden we duurzaamheid en maatschappelijke betekenis erg belangrijk. Omdat we water zijn. Jij ook? Dompel je dan onder in de wondere waterwereld van Waterschap Rivierenland en solliciteer direct voor de functie van projectmedewerker civiele techniek.

Wil jij een belangrijke rol spelen bij GWW-projecten bij Waterschap Rivierenland? Reageer dan!

Wat betreft de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) volgen we de aanbevelingen van RIVM, GGD, veilige zones en nationale overheden. We zullen ons best doen om de beschikbare middelen te gebruiken om in overleg met kandidaten online sollicitatiegesprekken te voeren. Waterschap Rivierenland zoekt graag zelf kandidaten, dus deze vacature is geen uitnodiging om te werven.

https://www.vindazo.nl/keywords/project-manager.html

Gerelateerde artikelen

Weet je even niet hoe je verder moet in je werk? Begin een loopbaanadviestraject in Zwolle.

Medewerker communicatiecentrum De Mandemakers Groep — Waalwijk

Een professioneel werving- en selectiebureau in de Food branche