Risaco
Image default
Banen en opleidingen

Weet je even niet hoe je verder moet in je werk? Begin een loopbaanadviestraject in Zwolle.

Soms weet je even niet hoe je verder moet. Dan kan zijn met een probleem op het werk, of omdat je juist geen werk kunt vinden. Misschien heb je wel ontzettend veel moeite met het maken van een goed CV, of je bent altijd erg zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek. Een loopbaanadviseur kan jou daarmee helpen. Zij zullen het werk niet voor je doen, maar zij kunnen tips en adviezen geven over hoe je het kunt aanpakken. Voor deze hulp, kies voor loopbaanadvies in Zwolle.

Hoe werkt loopbaanadvies in Zwolle?

Het komt regelmatig voor dat mensen al tijden op dezelfde plek werken en hier eigenlijk niet gelukkig mee zijn. Misschien heb je last van burn-out klachten of vind je het werk helemaal niet (meer) leuk. Dan kan loopbaanadvies in Zwolle helpen. In Zwolle gaat de loopbaanadviseur met jou werken aan wat je kwaliteiten, ambities en eigenschappen zijn; en zullen ze je helpen onderzoeken wat voor werk er bij je past. De loopbaanadviseur gaat je helpen inzien hoe je op eigen kracht iets kunt doen en hoe je dus ook beter in je vel komt te zitten door werk te gaan doen wat beter bij je past.

Bij het loopbaanadvies in Zwolle krijg je ook een aantal carrière testen om te doen. Misschien kom je wel tot verrassende ontdekkingen over werk wat eigenlijk bij je past. Ook wordt er gebruikt gemaakt van 1 op 1 gesprekken en verschillende andere testen, zoals een persoonlijkheidstest of een vaardigheidstest. Wanneer dit allemaal duidelijk is kan er een goed loopbaanadvies gegeven worden. Ook kunnen zulke trajecten door bedrijven gedaan worden in groepen. In Zwolle richten ze zich op jou en wat jij graag wilt. Zo kun jij de volgende stap zetten in je loopbaan.