Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door het gebruik van narrowcasting software houdt u iedereen op de hoogte

Gebruik narrowcasting software voor bedrijfscommunicatie, up-to-date zaalreserveringen, wachtrij- en wachtkamerinformatie of digitale menuborden. Informeer en instrueer uw personeel, bezoekers of klanten op de juiste manier, plek en juist tijdstip. Denk dan aan het hangen van beeldschermen op diverse afdelingen om gericht bepaalde groepen medewerkers te informeren. Met narrowcasting software beheert u vanuit één centraal punt welke informatie wordt getoond, zoals verkeersinformatie aan het einde van de dag of positief nieuws voor het hele bedrijf. Tevens kan content gecombineerd worden, zoals het tegelijkertijd delen van verjaardagen en het weerbericht. Uw personeel en bezoekers zijn op deze manier altijd tijdig en correct geïnformeerd.

Digital signage in restaurants

De moderne technologie heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. Algemene communicatie gaat tegenwoordig een stuk sneller dan toen InfoScreens in 2000 startte. Al meer dan twintig jaar zijn zij een actieve speler in deze markt en nog steeds hebben zij innovatieve oplossingen in narrowcasting software. Vergeet de traditionele signage en ontdek de mogelijkheden binnen de moderne technologie. Implementeer dynamische en actuele menu’s in uw restaurant, café of fastfoodbedrijf. Het PADS4 softwaresysteem stelt u in staat om direct te reageren op gebeurtenissen, met behulp van simpele definities zoals ‘als dit, dan dat’. U kunt op deze manier snel schakelen om de aandacht te vestigen op relevante producten om de verkoop te verhogen. Is het koud buiten? Promoot dan bijvoorbeeld warme chocolademelk om mensen te verleiden.

Dit specialistische bedrijf regelt alles voor u

Bent u geïnteresseerd in digital signage en narrowcasting software? InfoScreens regelt de implementatie hiervan! Het softwaresysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zelfs door onervaren gebruikers goed te bedienen. Natuurlijk zal dit bedrijf u echter altijd begeleiden bij de opstart en voor u klaarstaan als u vragen of opmerkingen heeft. Neem gerust een kijkje op de website om inspiratie op te doen. Daar vindt u ook alle contactgegevens.

https://infoscreens.nl/

Gerelateerde artikelen

Bespaar tijd en kosten met een dozensluitmachine

Levert goederen importeren uit China winst op?

Een betrouwbaar calculatiebureau dat u op deskundige wijze ontzorgt