Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier vindt u geluiddempend tapijt voor op kantoor

Wilt u tapijt op kantoor aanleggen? Dan is geluiddempend tapijt een goede oplossing. Dit type tapijt uit de collectie van Milliken Nederland vindt u bij Enzovoort BV. Dit bedrijf is een officiële salespartner van Milliken Nederland. Dit merk is een van de grootste fabrikanten van projectvloerbedekking ter wereld. Ze bieden vloerbedekkingen aan voor kantoren, publieke ruimtes, retail en hospitality. Functionaliteit en duurzaamheid staan centraal bij dit merk. Hun vloerbedekkingen zijn inspirerend en origineel. Enzovoort BV heeft een zorgvuldig samengesteld assortiment. Hierin vindt u verschillende soorten en maten tapijt voor op kantoor.

Akoestische backing in het tapijt voor op kantoor

In kantoorruimtes zorgen gesprekken en geroezemoes vaak voor een galm. Dit kunnen medewerkers als storend ervaren. Om dit te voorkomen, voorzien Milliken Nederland het tapijt voor uw kantoor van akoestische backing. De galm zal zo niet meer voorkomen. Dit type tapijt vermindert het contactgeluid met wel 30 tot 37 dB. Ze maken hierbij gebruik van tapijttegels. Deze zijn eenvoudig te leggen en hebben een mooie uitstraling. Alle tapijttegels hebben een uniek en origineel design. Ze vallen dan ook zeker op in uw kantoor. Het tapijt is geschikt voor professioneel gebruik op kantoor, zeker als u een open kantoortuin heeft. Welke stijl het interieur van uw kantoor ook heeft, u vindt hier zeker wel een geschikt tapijt.

Ga voor kwaliteitstapijten

Heeft u dus een groot en open kantoor? Komen er veel medewerkers samen? Dan is het aan te raden gebruik te maken van dit tapijt met akoestische backing voor op kantoor. Wilt u weten wat Enzovoort BV voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Ze adviseren u over welke vloerbedekking het meest geschikt is voor uw situatie, als u dit zelf nog niet weet. Online bekijkt u alvast het assortiment en kunt u inspiratie opdoen.

https://enzovoortbv.nl/