Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind een perfecte kantoorruimte in Zevenaar met behulp van deze specialist

Heeft u een bedrijf en wilt u verhuizen naar een nieuw kantoorpand? Of start u een nieuw bedrijf en zoekt u kantoorruimte? Als u een kantoorruimte zoekt in Zevenaar of omgeving, kan Van Keulen Vastgoed – Verhuur u uitstekend van dienst zijn. Dit bedrijf richt zich op het verhuren van kleinschalige kantoor-, werk-, opslag- en praktijkruimten. De specialisten die hier werkzaam zijn hebben jarenlange ervaring, zijn zeer klantvriendelijk en erg flexibel. Hierdoor hebben zij al vele klanten de afgelopen jaren tevredengesteld. Behoort u binnenkort ook tot dit uitgebreide klantenbestand? Lees verder en ontdek waarom dit bedrijf de perfecte partner voor u kan zijn.

Een ruim en gevarieerd aanbod aan bedrijfsruimten

Van Keulen Vastgoed – Verhuur heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfsruimten beschikbaar. U kunt hier een bedrijfsruimte of kantoorruimte huren, maar heeft ook de mogelijkheid tot het verhuren van:

  • Werkruimten, variërend van 40 vierkante meter tot 250 vierkante meter
  • Praktijkruimten, variërend van 15 vierkante meter tot 50 vierkante meter
  • Winkelruimten
  • Ruimten voor catering en horeca
  • Panden voor culturele instellingen

U ziet: ook als u op zoek bent naar iets anders dan een kantoorruimte in Zevenaar of omgeving, bent u bij dit bedrijf op de juiste plek. Het prettige aan een samenwerking met deze specialist is dat u altijd verhuurt tegen gunstige voorwaarden. Zo is het bedrijf uiterst flexibel als het om contractduur gaat. De opzegtermijn van uw gehuurde ruimte is bijvoorbeeld maar drie maanden! Wat uw wensen ook zijn voor het huren van een kantoorruimte of ander pand in de omgeving van Zevenaar: Van Keulen Vastgoed – Verhuur staat klaar om u van uitstekende service te voorzien.

Neem nu contact op met deze specialist

Wilt u op korte termijn een geschikte bedrijfsruimte vinden? Wacht dan niet langer en neem contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Door dit bedrijf in de arm te nemen, heeft u binnen de kortste keren een geschikte ruimte gevonden. Heeft u vragen? De vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. De contactgegevens vindt u op de website van deze specialist.

https://vankeulenverhuur.nl/