Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor een stevige fundering met een Gewi anker

Moet u verbuisd boren, dan is het belangrijk om dit op een veilige manier te doen. Dit doet u met een Gewi anker, ook wel Gewi paal genoemd. Deze fundering is versterkt met ijzerdraad, en er zit een groutlichaam in, die verroesting voorkomt. Dit is belangrijk, want corrosie zorgt voor een instabiele fundering, waardoor het gebouw dat u bouwt instabiel kan worden en kan instorten. Zo ontstaan er dus gevaarlijke situaties, en om deze te voorkomen is het belangrijk om een Gewin aker te gebruiken.

Hoe werkt verbuisd boren met een Gewi anker?

Als u bijvoorbeeld heipalen wilt plaatsen, is het belangrijk om een Gewi anker te gebruiken bij het verbuisd boren dat u hiervoor moet doen. Verbuisd boren gebeurt met een buisvormige, holle boor, waar zo’n Gewi anker in geplaatst kan worden, die als fundering achterblijft in het gat. Met een reguliere fundering daarbij wordt het geheel nog steviger. Zo bouwt u op een verantwoorde wijze en blijft het gebouw dat u bouwt zeker staan, ook in de toekomst. Ook voorkomt u zo verzakkingen, die steeds meer voorkomen door de steeds droger wordende bodem. Het grondwaterpeil zakt daardoor steeds verder, waardoor de bodem inklinkt. Daarom is een stevige fundering van essentieel belang en wordt dit steeds belangrijker, in verband met de klimaatverandering en het steeds droger wordende klimaat, waarin er toch ook af en toe stevige buien vallen.

Vraag om meer informatie aan deze expert

Heeft u interesse in een Gewi anker, maar wilt u eerst meer weten over het gebruik ervan? Neem dan contact op met de medewerkers van De Vries Werkendam B.V. Zij werken al jarenlang met diverse oplossingen, waardoor ze u altijd kunnen voorzien van persoonlijk advies. Men deelt graag de kennis, zodat u altijd op een veilige manier kunt bouwen. Ontdek het Gewi anker, en bouw ook altijd op een veilige manier.

https://devriestitan.nl/