Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht uit Breda helpt u graag

Het ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied, waardoor u de hulp van een ervaren advocaat uit Breda goed kunt gebruiken. De advocaten van advocatenkantoor Van Iersel Luchtman, al meer dan 60 jaar actief in Noord-Brabant, ondersteunen u graag binnen dit rechtsgebied. Het is namelijk goed mogelijk dat u als ondernemer niet veel van deze rechtsvorm afweet, terwijl uw keuzes wel grote gevolgen hebben voor uw onderneming. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van een rechtsvorm of het afsluiten van contracten met medewerkers en leveranciers. Stuk voor stuk keuzes die uw manier van werken beïnvloeden en daarmee het voortbestaan van uw onderneming bepalen. De ervaren advocaat van Van Iersel Luchtman uit Breda, in Noord-Brabant, voorziet u graag van advies binnen het ondernemingsrecht. U maakt hierdoor weloverwogen keuzes, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw corebusiness en de groei van uw onderneming.

De branches waarin dit kantoor actief is

Van Iersel Luchtman beschikt over circa 40 advocaten, die ieder een eigen specialisatie hebben qua rechtsgebieden. Deze advocaten zijn echter ook gespecialiseerd in verschillende branches, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Afval & recycling
  • Bouw & huisvesting
  • Zorg

Dit is echter maar een greep uit de specialisaties van deze advocaten, zij hebben nog diverse andere specialisaties. Doordat zij gespecialiseerd zijn binnen deze branches, kunnen zij uw onderneming binnen deze branche uitstekend van dienst zijn. Zij weten namelijk wat er speelt binnen uw branche en kunnen hierdoor met u meepraten en snel schakelen. Dat is het grote voordeel wanneer u een advocaat binnen het ondernemingsrecht of een ander rechtsgebied uit Breda inschakelt voor uw juridische vraagstukken.

Bespreek uw vraagstuk met deze specialist

Heeft u een juridisch vraagstuk en ontvangt u graag advies van een ervaren advocaat binnen het ondernemingsrecht uit Breda? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Van Iersel Luchtman uit Noord-Brabant. Zij voorzien u graag van gedegen advies.

https://vil.nl/nl