Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar bijzondere vergaderlocaties?

Als u op zoek bent naar bijzondere vergaderlocaties, dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. Bij De Buitenhorst vindt u luxe groepsaccommodaties in een natuurlijke omgeving, direct tegen Natuurgebied de Maashorst in Noord-Brabant. Zowel voor groepen als zakelijke gasten is deze locatie met onder andere bijzondere vergaderlocaties een ideale plek. De Buitenhorst is namelijk een combinatie tussen een veehouderij en groepsaccommodatie, wat voor een unieke uitstraling en sfeer zorgt. Bij dit groepsverblijf in Noord-Brabant vindt u drie grote accommodaties die apart van elkaar gereserveerd kunnen worden. Bent u met een groter gezelschap? Dan worden deze accommodaties indien gewenst aan elkaar gekoppeld.

Wat maakt deze bijzondere vergaderlocaties uniek?

Steeds vaker kiezen bedrijven voor bijzondere vergaderlocaties zoals De Buitenhorst. Even weg uit de vertrouwde omgeving en gebruik maken van een luxe en inspirerende omgeving kan een extra boost aan de vergadering geven. Het is ook een vorm van teambuilding waarbij de kalmte en rust van de natuur rondom de bijzondere vergaderlocaties creativiteit opwekt en teambuilding verbetert. Dit groepsverblijf in Noord-Brabant biedt verschillende vergaderaccommodaties die geschikt zijn voor wel 50 personen. Niet alleen is er overal Wifi, airconditioning en zijn er andere vergaderfaciliteiten aanwezig, ook kunt u ervoor kiezen om te blijven overnachten. In dat geval kunt u met de extra tijd een wandeling maken in de natuurlijke omgeving of andere activiteiten ondernemen met uw collega’s of zakelijke partners.

Uniek groepsverblijf in Noord-Brabant

Ook als u niet voor de bijzondere vergaderlocaties komt, kunt u gebruik maken van dit unieke groepsverblijf in Noord-Brabant. Bent u op zoek naar de ideale omgeving voor een groot familie-uitje of wilt u met een groep vrienden er even tussenuit? Dan bent u op uw plek bij De Buitenhorst. Dit groepsverblijf in Noord-Brabant ligt niet alleen zeer gunstig, er is ook ontzettend veel te beleven in de omgeving. Of u nou voor de rust en wellness of voor het avontuur en de activiteiten komt, alles is mogelijk. Als u liever gezellig met de groep kookt dan kan dat natuurlijk. Toch liever wat meer ontspannen? Dan kunt u ervoor kiezen dat uw maaltijden bereid worden en dat alles verzorgd wordt. De keuze is aan u bij dit bijzondere groepsverblijf in Brabant.

Gerelateerde artikelen

Wat is outplacement coaching

Bedrijfsbrandweer voor eerste hulp

Hier vindt u geluiddempend tapijt voor op kantoor