Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een toegankelijke virtuele tour laten maken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf omdat u een virtuele tour wilt laten maken? OMNI VR is precies wat u zoekt. Bij dit bedrijf kunt u een virtuele tour laten maken die toegankelijk is voor elke doelgroep. Heeft u bijvoorbeeld een hotel en wilt u uw gasten voor de boeking een virtuele tour laten maken? Op deze manier kunnen uw gasten het hotel al verkennen voordat ze er zijn, op een manier die veel meer zegt dan enkel foto’s of video’s. Zo bent u niet alleen innovatief bezig, maar creëert u ook een goed verwachtingsmanagement. Dit zal uiteindelijk resulteren in minder slechte reviews en positieve klantervaringen. Niet alleen voor hotels is het aantrekkelijk om een virtuele tour te laten maken. Zo heeft dit bedrijf ook klanten zoals winkelcentra, health care bedrijven en klanten in de facility, retail en meer. Het biedt voor elke onderneming of organisatie meerwaarde om gebruik te maken van deze innovatieve technieken.

Een interactie manier van virtual reality

Kiest u ervoor om OMNI VR in te schakelen om een virtuele tour te laten maken, dan is het ook mogelijk om een bepaalde interactie toe te voegen. Zo speelt u uitermate goed in op de beleving en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van storytelling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een verhaal toe te voegen om een product of dienst aan te prijzen of uw kijker te informeren over bepaalde mogelijkheden en procedures. Op deze manier biedt u uw klanten niet alleen een complete ervaring, maar bent u ook uniek. Denk bijvoorbeeld eens aan een makelaarsbureau. Wanneer u de kopers op voorhand een virtuele tour kan laten maken, zal dit zeer positief zijn voor de resultaten. De mogelijkheden met VR zijn eindeloos, wanneer gaat u hier gebruik van maken?

Kies voor een uniek concept en neem contact op met het bedrijf

Wilt u uw klanten een bijzondere beleving bezorgen, uw verwachtingsmanagement verbeteren of een unieke benadering van een product tot stand brengen? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van OMNI VR. Zij denken graag met u mee voor een passende toepassing van VR. U vindt de contactgegevens van deze specialist op hun website.

https://www.omnivr.nl/